yop i tora yop kopiesz, jakbyś cieżarki miała do stóp przywiązane.
Mnie ciekawi tylko czy Sally ma tak mocną szczękę czy jej przeciwniczka tak słabo bije,bo prawdę mówiąc oglądając tą walkę w paru miejscach spodziewałem się nokautu.
Napisano Ponad rok temu
yop i tora yop kopiesz, jakbyś cieżarki miała do stóp przywiązane.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, że jakby Pudzian walczył by z dobrym zawodnikiem Muay Thai, a nie bokserem to by przegrał, bo nie wiem czy zwróciliście uwage na to, że miał opuszczoną garde. 8)
Napisano Ponad rok temu
wracajac tematu : Boks Vs Karate - to znalazłem kiedyś fajny filmik
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to z całą pewnością jest prawda, natomiast akurat to ze szkoleniem kickboxerów zajmowali się głownie trenerzy boksu to jest fakt a nie moja hipotezaDosyc jest latwo wyeliminowac nogi, zwlaszcza jak nie ma lowkicka i kolan, wiec to wlasnie jest przyczyna redukcji roli nog w kb i w koncu jego upadku
Napisano Ponad rok temu
[
wracajac tematu : Boks Vs Karate - to znalazłem kiedyś fajny filmik
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
kickboxing praktycznie juz nie istnieje gladiatorzy pomimo szczerych chęci nie mógł znaleźć zawodnika dobrze kopiącego ktory walczył by nadal w kicku i nie przeszedł na MT
Kickboxing to nie całkiem udana formuła walki, nie widowiskowa i nie efektowna. To jest boks z symbolicznym dodatkiem technik nożnych.Natomiast liczne ograniczenia przepisowych technik czynią tą zdecydowanie mniej ciekawą niż MT.
kick "twardszy" od MT śmieszne
Napisano Ponad rok temu
Slysze tu peany na temat MT. Tyle, ze na przestrzeni ostatnich lat widac jak MT sie zmienial... Pod wplywem boksu... Chociazby Kaoklai, Paramuk.
Trenowalem z wieloma ludzmi - na seminarach takze z Tajami, ale nie widzialem, zeby ktos mocniej i skuteczniej kopal low kick - niz Maciek Mierzejewski (to juz pan na emeryturze sportowej, wywodzacy sie z kyokushin). Tak wiec nie popadajmy w przesade.
Dosyc jest latwo wyeliminowac nogi, zwlaszcza jak nie ma lowkicka i kolan, wiec to wlasnie jest przyczyna redukcji roli nog w kb i w koncu jego upadku, a nie brak trenerow, ktorzy nie potrafiliby nauczyc kopac.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
x22. Zgadzam sie. Chociaz dla mnie bez lowkicka, walka z uzyciem nog, traci jakikolwiek sens, to jakas forma oderwana juz zupelnie od rzeczywistosci.
Ale to moje zdanie, moze dlatego, ze w przeszlosci kopalem skuteczny lowkick.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze nie startuje w zawodach kickboxinguSally, bardzo zadzierasz swój nosek i jesteś wyjątkowo zarozumiała w swoich wypowiedziach...ale skoro czujesz się wtedy bardziej dowartościowana to ok! ...po bęckach które dostajesz podczas zawodów jest to raczej zrozumiałe,że musisz z siebie wyrzucić całą gorycz i podbudować się.
Zdecydowanie lepiej by o tobie świadczyło abyś pisała:"moim zdaniem....","według mniej..." lub - moje widzimisię podpowiada mi że to czy tamto jest takie a takie.
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze nie startuje w zawodach kickboxingu
Sally, bardzo zadzierasz swój nosek i jesteś wyjątkowo zarozumiała w swoich wypowiedziach...ale skoro czujesz się wtedy bardziej dowartościowana to ok! ...po bęckach które dostajesz podczas zawodów jest to raczej zrozumiałe,że musisz z siebie wyrzucić całą gorycz i podbudować się.
Zdecydowanie lepiej by o tobie świadczyło abyś pisała:"moim zdaniem....","według mniej..." lub - moje widzimisię podpowiada mi że to czy tamto jest takie a takie.
a po drugie wez się ode mnie odpierdol
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze nie startuje w zawodach kickboxingu
Sally, bardzo zadzierasz swój nosek i jesteś wyjątkowo zarozumiała w swoich wypowiedziach...ale skoro czujesz się wtedy bardziej dowartościowana to ok! ...po bęckach które dostajesz podczas zawodów jest to raczej zrozumiałe,że musisz z siebie wyrzucić całą gorycz i podbudować się.
a po drugie wez się ode mnie odpierdol
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu