hehe... "eksperci" juz wiedza kto wygra walkie. uwaga. SE.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zdjęcie z tego artykułu jest rozciągnięte na boki, czy Najman naprawdę jest taki zapasiony?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasna dupa, ile ci ludzie dostali pieniedzy ze uczestniczyli w tym cyrku :roll: :roll: mam nadzieje, ze ja w przyszlosci nie bede tak sie blaznil i ponizal dla kilku groszy :?
Jesli ktoś uważa że występ w tańcu z gwiazdami to siara...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wezmy np. takiego Stephen Hawkinga. Tez niewatpliwie jest ekspertem, jednak nie sadze, zeby kotkolwiek liczyl sie z jego zdaniem w kontekscie walki Pudziana z Najmanem. Mamy w kraju prawdziwych ekspertow od mma (promotorzy, trenerzy, zawodnicy, dziennikarze). Mamy rowniez spora rzesze fanow, ktorzy w przeciwienstwie do Kuleja i Gmitriuka widzieli kiedys co najmniej jedna walke w tej formule.hehe... "eksperci" juz wiedza kto wygra walkie. uwaga. SE.
Akurat dla mnie to są eksperci,obu szanuję,obu za różne rzeczy.
A to,że obstawiają Najmana,ich zdanie,a poza tym z tego co mi wiadomo trenują go (podpowiadaja mu) więc dziwne jest by mieli inne zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pan Kulej i Gmitriuk to sa eksperci boksu a nie MMA i najprawdopodobniej oceniaja ta walke tylko pod tym katem. (...) Dlatego dziwie sie stwierdzeniom tych eksperow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tzn to sa eksperci wedle nowych polskich standardow - czyli tacy, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do tego ze Najman jest "obity" to sory ale juz nie raz widzialem akcje jak super fighter uliczny ktory to sie bije po klubach na ulicy zaczepia ludzi a dostal od tatuska bo pod blokiem cwaniakowal i mu 45 latek wyskoczyl aby go na ziemie sprowadzic...
Wiec sory ale tlumaczenie sie ze Najman jest bokserem (statystyki z jego walk wrzucalem strone lub dwie wczesniej) jest troche kiepskie. Oczywiscie jezeli wygra walke to tylko przez to ze przylozyl sie do treningu MMA i mial dobrych trenerow
Napisano Ponad rok temu
to nie prawdaPrzewaga styli "nożno kopanych" nad boksem nie podlega dyskusji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu