Obuwie sportowe - co wybrac ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sobie na wiosne kupie VFF, bo wtedy chce zaczac znowu biegac, to bede mogl powiedziec, czy to co o nich mowia, to prawda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
moja laska nie słuchała i ćwiczyła w domu bez butów i skończyło się uszkodzeniem stawu skokowego. Polecam wybrać lekkie, najlepiej takie dedykowane do biegania. W tym sklepie można kupić pratycznie wszystkie najlepsze sportowe [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], które są w tej chwili na rynku. Nie ma też sensu przepłacać i kupować najdroższych jak się jeszcze nie zna dokładnie swoich oreferencji, a te się będą demonstrowały z czasem użytkowania kolejnych butów niestety.
Napisano Ponad rok temu
Akurat do takich ćwiczeń w domu czy na siłowni potrzebne są inne buty, a do biegania jeszcze inne. Ja zazwyczaj stawiam na nike dedykowane do różnych sportów.
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się, do biegania buty muszą mieć troche inny rodzaj amortyzacji, przede wszystkim mocniej amortyzujące ze względu na długie bieganie po twardej nawierzchni, trzeba chronić stawy. Warto sprawdzić buty, które ma New Balance, ja biegam w butach z tej firmy już dość długo i żadnych kontuzji
Napisano Ponad rok temu
Obuwie sportowe przede wszystkim musi być wygodne dlatego ja bym wybrala buty marki DC, maja sprawdzonych producentów są praktycznie nie do zdarcia i cenowo tez to fajnie wyglada
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do Karka (Novocaine)
- Ponad rok temu
-
Nutrend
- Ponad rok temu
-
Do kogo z bólem głowy?
- Ponad rok temu
-
Timer do interwałów na komórkę
- Ponad rok temu
-
Brzuski Jandy
- Ponad rok temu
-
Kalkulator predyspozycji treningowych
- Ponad rok temu
-
potrzebna pomoc w ułożeniu treningu
- Ponad rok temu
-
Jak to w końcu jest niskowęglowodanową dietą?
- Ponad rok temu
-
trening-cel wytrzymałość
- Ponad rok temu
-
Przysiad - Przysiad techniczny
- Ponad rok temu