puzzle się rozjeżdżają
Napisano Ponad rok temu
Mam matę z puzzli piankowych ok 60 m2, jednak są one dosyć cienkie (13mm). Przy dynamiczniejszych zrywach często się rozjeżdżają. Nie mam możliwości sklejenia ich taśmą, po treningach jest konieczność demontowania maty. Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem i dał sobie radę? Myślałem nad zakupem pokrowca (plandeki) ale koszt wykonania przekroczył 4000zł. Jestem ciekawy czy jest możliwość kupienia samej siatki antypoślizgowej i przyklejenia do puzzli, tylko w jakiego typu sklepach tego szukać?
Pozdrawiam
Adrian W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Też zastanawiałbym się nad siatką antypoślizgową lub wykładziną gumową, np:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czy
Można zamówić kilka rolek i je rozkładać pod matę. :-) Na początek jednak zamówiłbym próbkę i sprawdził czy działa. Nie widziałem by ktoś tak kiedyś robił... może się okazać, że współczynnik tarcia pomiędzy matą i gumową wykładziną jest niewystarczający :? Jeśli się zdecydujesz pomyśl jaki ryfel będzie lepszy. Wydaje mi się ,że drobniejszy. Ale mogę się mylić.
Napisano Ponad rok temu
Mnie teraz najbardziej interesuje skad mozna wziac taka siatke antyposlizgowa, ktora jest podklejana w materacach do klasycznego tatami. I jakim spoiwem najlepiej przytwierdzic to do puzzla.
Mam na myśli cos takiego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zdjecie z serwisu Serwach
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Znajomy rozwiazal taki problem mata lazienkowa ktora podlozyl pod tatami
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam takie puzzle:
Napisano Ponad rok temu
mam takie puzzle:
Rzeczywiście nie za fajnie...
Jezeli juz bym mial miec ta warstwe antyposlizgowa, to bym ja oczywiscie przykleil do puzzli. Sam sie zastanawiam czy jednak nie lepiej jakis czas oszczedzac, a pozniej kupic porzadne puzzle metr na metr
Chyba najlepsze rozwiązanie :-)
Napisano Ponad rok temu
Jezeli juz bym mial miec ta warstwe antyposlizgowa, to bym ja oczywiscie przykleil do puzzli. Sam sie zastanawiam czy jednak nie lepiej jakis czas oszczedzac, a pozniej kupic porzadne puzzle metr na metr
Chyba najlepsze rozwiązanie :-)
Ostatnio sporo myślałem nad matą. Potrzebna mi jest do MMA. Poszperałem na necie i najtaniej z maty grubości 4 cm wychodzi tatami z allegro:
Czy sprowadzał ktoś z tego sklepu materace? Zastanawia mnie czy nie będą za miękkie do ćwiczeń w stójce. Ewentualnie może ktoś przerabiał niedawno ten sam temat co ja i może polecić swój wybór tatami. Archiwum przeszukałem i było pare tematów o macie, ale to dosyć stare tematy i może ktoś sie podzieli swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam Adrian W.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozwój technik
- Ponad rok temu
-
Rękawice raz jeszcze...
- Ponad rok temu
-
Trening silowy