"Chłopaki wyluzujcie" nowa reklamówka SOTO!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to reklama SOTO - Dalekowschodniego Centrum Kulturalno-Sportowego. W zamierzeniu jest to pierwszy z serii spotów stworzonych dla SOTO. Przedstawia szczęśliwą parę w parku, zaczepioną przez 3...
Napisano Ponad rok temu
Ale motyw "Jak to zrobiłeś... ???" rzuca na łopatki...
Przekazanie ulotki też jest fajne kojaży mi się z tym obrazem na którym jest Bóg i Adam tykający się palcami..
Napisano Ponad rok temu
PS. Hej, koledzy "aktorzy" :wink: powiedzcie, jak udało wam się nie pękać ze śmiechu w czasie kręcenia filmu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak brak "szlifu" kogoś bardziej obeznanego w temacie jest widoczny. Ale przecierz nie pretendujecie do Oskara. :-)
Trochę się bawię w kino offtopowe i miał bym radę. Film w tonacji czarno-białej i bez dialogów ( w formie dźwiękowej ) był by "estetyczniejszy" ( chodzi mi o część fabularną ).
Tutaj przykład promo, dla konwentu Polkon 2007. Robota półprofesjonalna, ale emitowana na AXN - to mówi samo za siebie.
Napisano Ponad rok temu
spot zenujący- począwszy od tej parki sierotek na technikach skonczywszy. nawet laik zauwazy, ze aikido na ulicy to sciema.
w 100% zgadzam się z Bujinem.
Aikido można podać w bardziej wysublimowany sposób np tak jak zrobił to meian
Czy filmiki klubu budokai
jeżeli chodzi o ulice i Aikido to zdecydowanie najlepszy jest Steven Seagal ))
ama
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
spot zenujący- począwszy od tej parki sierotek na technikach skonczywszy. nawet laik zauwazy, ze aikido na ulicy to sciema.
w 100% zgadzam się z Bujinem.
Aikido można podać w bardziej wysublimowany sposób np tak jak zrobił to meian
Czy filmiki klubu budokai
jeżeli chodzi o ulice i Aikido to zdecydowanie najlepszy jest Steven Seagal ))
ama
Amelia , nie chodziło mi o przedstawienie dzieła Oskarowego, czy zdobywcy polskiego Yacha. Chłopaki z Jimbo Krystian, Kostek, Michał, Alik ... zrobili moim zdaniem kawał dobrej roboty prezentujac swoj filmik przy tym reklamujac aikido swojego klubu.
Podajesz przykład Meian -ok, szanuje klub Marka miałem okazje ćwiczyć z nim pare lat, chłopaki nie maja tylu mozliwości co Marek który z tego co wiem pracuje w mediach i zapewne ma znajomosci.
Co do tego co napisal Pan Bujin nie moge sie zgodzic "sierotek"? chłopcy ćwicza juz pare ładnych lat.
Napisano Ponad rok temu
fajne to, chyba zaczne cwiczyc aikido, w koncu "to nie jest takie trudne jak sie wydaje". co to jest rozwalic 3 drechow na ulicy znajac aikido
a tak serio to debil ktory to wymyslil powinien przeprosic ze wpadl na taki pomysl, bo ktos naprawde moze uwierzyc ze rozpieprzyc 3 drechow na ulicy "nie jest takie trudne jak sie wydaje"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aikido to sport który umożliwia skuteczną obronę przeciwko innemu uczniowi aikido.
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko zaznaczam swoją obecność w temacie
he he he Niedziel rządzisz.
nie traktujcie filmiku powaznie i tyle panowie;)
zreszta nie oszukujmy sie...kto go potraktuje powaznie?
Chłopaki się dobrze bawili przy robieniu tego i tyle.
A, że "Jest to reklama SOTO - Dalekowschodniego Centrum Kulturalno-Sportowego." to pewnie z myślą o Dalekowschodnim rynku reklamowym:)
Napisano Ponad rok temu
inne produkcje chłopaków z jimbofilm.com
Napisano Ponad rok temu
Ktoś się musiał nieźle w czoło puknąć...
Napisano Ponad rok temu
Filmik jest amatorski i wydaje mi się że nawet ma być trochę niepoważny. Bardzo mi się podoba - liczy się inicjatywa i to że autorzy chcieli chwilę pobawić się aikido.
Napisano Ponad rok temu
Jako reklamowka ... no coz moim zdaniem aikido ma tyle innych aspektow dla ktorych warto cwiczyc ze jako samoobrony to ja bym tego nie reklamowal, przynajmniej w taki sposob 8)
Moze na dzieciaki taka reklama podziala ale nie na osoby starsze.
Brak finezji reklamy - to jest reklama typu: "kupujcie tu a tu bo na to jest promocja i to jest dobre" a znacznie wole reklamy Plusa gdzie wsrod absurdu wiele jest przekazane
Napisano Ponad rok temu
strona meiana, jak rowniez filmik promocyjny, sa czyms, co mozna pokazac za granicą bez wstydu. lekkie zdziwienie wzbudzil, co prawda, balwochwalczy watek zalozony na tym forum na temat marka podolczynskiego, jednak, jak pisal swiety tomasz, nalezy oddzielic artyste od dziela.
marek zrozumial jednak to, co do tomka jeszcze widac nie dotarlo: w aikido trzeba promowac estetyke, plynnosc ruchu, a nie walor obronny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż Aikido | Maciej Strzechowski 5 Dan
- Ponad rok temu
-
Staż z G.Savegnago 8 Dan Aikido K.R. - Szczecin 13-14.11.09
- Ponad rok temu
-
Informacje ogolne
- Ponad rok temu
-
AIKIDO ZAWIERCIE
- Ponad rok temu
-
Jean Yves LE VOURC'H - nie ma go juz wsrod nas...
- Ponad rok temu
-
uczenie sie i nauczanie, albo inaczej - jak to mozliwe?
- Ponad rok temu
-
Zaświadczenie
- Ponad rok temu
-
Takashi Kuroki 10-11.10.2009 - Tarnowskie Góry
- Ponad rok temu
-
Kata
- Ponad rok temu
-
Intelektualizacja w aikido