spojlery 104 ufc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Machida prawie nic nie pokazal, ale Rua tez duzo nie zrobil. Smiem twierdzic, ze ciosy zadane przez Machide bardziej byly bolesne.
Balem sie o decyzje, ale uwazam, ze mimo wszystko Lyoto bardziej zasluzyl na to, by zatrzymac pas.
Najbardziej mnie cieszy pewny highly anticipated rematch :twisted:
Napisano Ponad rok temu
blee...
Napisano Ponad rok temu
Dobrych sędziów mma brakuje na całym świecie. A chyba nigdy nie wiedziałaś żadnej gali Pride...... . W szczególności na początku szły takie przekręty że nikt poważnie nie patrzył na decyzje sędziowskie.Jestem bardzo rozczarowany wynikiem walki jak i postawa machidy po walce. To ma byc ten wielki mistrz? Parodia.
Niestety tam gdzie pojawia sie wielka kasa sa rowniez wielkie przekrety. Tutaj mamy ksiazkowy przyklad.
Zenada. Zamiencie to cale syfiaste ufc na jakiegos nowego burger kinga a zwroccie nam Pride.
Napisano Ponad rok temu
polecam obejrzeć wszystkie trzy zakładki dla każdej rundy
Napisano Ponad rok temu
Chyba coś brałeś przed walką. Kontry Karate Kida muchy by nie zabiły w tej walce. Shogun bardzo dobrze pracował na nogach , a efekty jego ciosów było widać w piątej rundzie jak lyoto się zataczał po low kickach . Do tego już od 4 rundy Lyoto dyszał jak lokomotywa. Shogun świetne cardio . Mówili że jak mierzyli jego tętno spoczynkowe to miał trochę ponad 40. Widać było to walce. Podsumowując:Ja polecam obejrzec walke jeszcze raz na spokojnie. Najlepiej bez glosu Rogana, ktory widzial tylko lowkicki Shoguna, a kontry machidy przegapial.
Machida prawie nic nie pokazal, ale Rua tez duzo nie zrobil. Smiem twierdzic, ze ciosy zadane przez Machide bardziej byly bolesne.
Balem sie o decyzje, ale uwazam, ze mimo wszystko Lyoto bardziej zasluzyl na to, by zatrzymac pas.
Najbardziej mnie cieszy pewny highly anticipated rematch :twisted:
Shogun uderzał więcej, mocnej, w zwarciu to on miał inicjatywę. To on próbował sprowadzać. Wynik skanadal.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie !http://fightmetric.com/fights/Machida-Shogun.html
polecam obejrzeć wszystkie trzy zakładki dla każdej rundy
Napisano Ponad rok temu
Kto Ci wygladal na bardziej wycienczonego i rozbitego po tych 5 rundach? A podobno sedziowie biora pod uwage kto zadal wiecej obrazen...
Machida jeszcze troche i mialby klopoty z chodzeniem. Duzo machal rekami, ale wiekszosc nie trafila na czysto. Shogun wyprowadzil cala mase celnych low i body kickow, co tez bylo widac na korpusie Lyoto. W klinczu dominowal Shogun. Tempo walki dyktowal Shogun. Machida podobno taki szybki i nie do trafienia, na swoim "wstecznym" praktycznie nic nie zyskal, a wrecz nie udawalo mu sie uniknac ataku Shoguna, bo prawie po kazdej szarzy wchodzil body/low kick. I to nie Shogun krzywil sie i chwial po ciosach/kopnieciach.
Uwazasz, ze Shogun nic nie zdzialal, to zastanow sie, co by bylo, gdyby walka miala trwac jeszcze np. 1-2 rundy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poprawka, źle doczytałem, oceny które podałem to oceny ekspertów SHERDOG.COM, co do sędziów UFC to ocenili oni walkę jednogłośnie 3 pierwsze rundy dla Machidy dwie ostatnie dla Shoguna. Także ktoś tu albo miał temat do dyskusji na 3 rundy albo po prostu spać im się chciało i obudzili się na 2 ostatnie
Nelson Hamilton
Round 1 - Shogun
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Machida
Round 5 - Shogun
Cecil Peoples
Round 1 - Machida
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Shogun
Round 5 - Shogun
Marcos Rosales
Round 1 - Machida
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Shogun
Round 5 - Shogun
Napisano Ponad rok temu
Fajna walka była Tibau vs Neer. Gleison napierdzielał srogie obalenia przez 2 rundy. W pierwszej rundzie przy pierwszym wejściu w nogi to w ogóle myślałem, że wyniesiony zrobi fikoła w powietrzu
Ciesze się, że Rothwell przegrał, ma strasznie zmulaszczy styl walki, Velasquez wręcz odwrotnie.
Napisano Ponad rok temu
Poprawka, źle doczytałem, oceny które podałem to oceny ekspertów SHERDOG.COM, co do sędziów UFC to ocenili oni walkę jednogłośnie 3 pierwsze rundy dla Machidy dwie ostatnie dla Shoguna. Także ktoś tu albo miał temat do dyskusji na 3 rundy albo po prostu spać im się chciało i obudzili się na 2 ostatnie
Nelson Hamilton
Round 1 - Shogun
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Machida
Round 5 - Shogun
Cecil Peoples
Round 1 - Machida
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Shogun
Round 5 - Shogun
Marcos Rosales
Round 1 - Machida
Round 2 - Machida
Round 3 - Machida
Round 4 - Shogun
Round 5 - Shogun
Ośmieszyli się sędziowie, a Nelson Hamilton to chyba wyszedł na chwilę podczas walki skoro w 4 rundzie według niego wygrał Machida. Szkoda Shoguna, bo miał świetny plan walki i pierwszy raz Machida był tak bezradny.
Napisano Ponad rok temu
za cos takiego sedziowie powinni byc karani finansowo, albo wyjebywani na zbity pysk
Rothwell Valasquez tez niezly kwiatek
Napisano Ponad rok temu
Druga walka, ktora dziwnie sie skonczyla to Neer vs Tibau. Fakt ze Tibau rzucal Neerem jak workiem ziemniakow, ale nic z tego nie wynikalo, a Neer swietnie wychodzil z parteru i byl zawodnikiem ogolnie lepszym, moim zdaniem.
Podsumowaujac, chyba zaczyna sie robic tak jak w boksie - kasa, kasa, ustawki, kasa, kasa.
Napisano Ponad rok temu
Miałem się położyć spać ale kurwa, a już zaczynałem lubić ufc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uwazam ze shogun powinien wygrac ale ten pojedynek po obejrzeniu na spokojnie nie jest tak jednostronny jak mi sie pierwotnie wydawalo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
machida czy shogun?
- Ponad rok temu
-
Jakie rekawice do Vale Tudo ?
- Ponad rok temu
-
Ruszyła strona BEAST OF THE EAST
- Ponad rok temu
-
Konkurs 'Round5' Takedown.pl
- Ponad rok temu
-
Amatorskie walki MMA znów w Wyszogrodzie !
- Ponad rok temu
-
Wielka Gala MMA Shooto w Kielcach!
- Ponad rok temu
-
Glory 11 "A' Decade of Fights" LIVE
- Ponad rok temu
-
Mamed Khalidov w Sengoku - pierwsza walka z mistrzem
- Ponad rok temu
-
Zapisy do sekcji MMA Gameness Team Poznań