ból mięśni całego ciała(przemęczenie?)
Napisano Ponad rok temu
problem polega na tym,ze od ok.roku kiedy moje treningi stały się intensywniejsze mam ten problem.
polega to na tym,ze mięśnie moich przedramion,ramion,ud,łydek,piszczeli czy dłoni-częściowo bolą.nie jest to jakiś wyraźny ból-raczej coś takiego,jak wstając rano nie masz siły ,zeby wycisnąć paste do zębów-ja mam tak caly dzien.nie chce i się wstawac,cwiczyc,rozciągać.jakbym był wiecznie zmęczony.
kiedy spałem ok 7 godzin w szkole i przy treningach-myslalem .ze to przez to.
ale są wakacje,leże,odpoczywam a to nei ustępuje.nie to jest to jakby ból-raczej jakaś nie moc,nawet w tych dłoniach.
nie chce mi się nawet stać,a gram na instrumencie i musze.
czy moze byc to przez nieregularne odżywanie?co to może być?
dzięki za pomoc,pozdrawaim!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak suple,to jakie?
mam 16 lat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
normalnie miałem 3 treningi kicka w tygodniu,po 1,5 godziny.
a.wlasnie ok roku temu biegałem,myśle ze to w pewien sposób jakoś zniszczylo mi kolana-czuje te "bóle"również w kolanach.strzelają,czasami bywa,że ciężko mi wstać z kucnięcia itp.
mam ok.175 cm i 53 kg.
czasem bywa tak,ze w 1 dzień trace np 2,5 kg.
bo nie zjadlem ,a na treningu bylem w bluzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaką powinienem mieć tą dietę?
w momencie kiedy bedą ją miał menij więcej dokladnie opisana,czy choc godziny posiłków,bedzie mi o wiele łatwiej się jej trzymać.
i przytyć by mi się też przydało bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
*biale, czerwone, ryby, jajka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie mysle o tym lekarzu,jesli wprowadze diete i nie przejdzie,to pojde.
zastanawiam się,czy niedobór magnezu może utrzymywać sie tak dlugo,jesli mam zmienna diete?
Napisano Ponad rok temu
jaki instrument?gram na instrumencie i musze.
Napisano Ponad rok temu
stad tez moze moje problemy z tymi dłońmi.
Napisano Ponad rok temu
http://www.nerwica.vegie.pl/niedobor_magnezu.html- przede wszystkim utrata witalności, złe samopoczucie, budzenie się bez energii
Napisano Ponad rok temu
http://www.borelioza.vegie.pl/magnez.htmlprzy chronicznych niedoborach organizm pobiera magnez z kości i stawów, więc zaczynają rypać niemiłosiernie, że tak powiem. Innymi słowy - strzelanie wszystkich stawów, bóle kości i mięśni, ból karku, strzykanie w krzyżu
Napisano Ponad rok temu
nie obrazaj muzyki.zajmuje się turntablismem,czyli poprzez ruchy plyrtą winylową i crosfaderem(przesuwam takim suwaczkiem:D:D ) manipuluje dzwiękiem,tworząc muzykę-skreczowanie.
zmienna dieta nic nie da, jesli zmieniasz ze zlej na gorsza i na odwrot
Napisano Ponad rok temu
- zaburzenia działania układu immunologicznego - podatność na infekcje, w związku z tym np chroniczny ból gardła
zaburzenie "gry" naczyń włosowatych i ogólnie metabolizmu, co objawia się siniakami, czerwonymi plamkami wyskakującymi na skórze, wychodzącymi żyłkami (takie jakby pajęcze znaczki) - no i najważniejsze - cały czas będą skakać mięśnie, będzie nam serce "dęba stawać" na sekundę, powodując porażający lęk, będzie wrażenie że "coś po nas łazi", że prąd przebiega, że drętwieje, powieki będą same skakać.
tylko to serce,sporadycznie,ale chyba sie kazdemu tak zdaza,ze lekko zakluje.tak to ,zadnego z tych objawów nie mam.reszte,z przemeczeniem,snem itd.tylko.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening Siłowy ( Xpand + jabłczan)
- Ponad rok temu
-
Nowa książka Pavla Tsatsouline
- Ponad rok temu
-
Jak zwiekszyc wytrzymalosc?