Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... zreszta zaczela panowac dziwna atmosfera....znalazl sie taki jeden czlowiek ktory zaczal acwiczyc okolo 3-4 lat temu i od pewnego czasu tylko on dowiaduje sie o seminariach itp .... wlasnie zdal egzamin na 1 dan!!!kpina!! ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak w ogole, soke ktory podpisal sie pod dyplomami jesli uwaza sie za osobe wartosciowa, to raczej nie powinien skladac tego podpisu, ( wiem, ze tez nie byl zadowolony z egzaminu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tamte shihany juz mnie nie zapraszaja do komisji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to:
w tym dziale masz cale stado instruktorow jj; sporej czesci z nich kumoterstwa, danomanii, handlu stopniami etc nikt nie zarzucil , sa tu ich namiary, nazwiska, adresy klubow (ze pozwole sobie wymienic tylko kilka nazwisk: Murlowski, Nerc, Dawidowicz, NaczajLiszkiewicz, Roslon,Jozwiak sa ludzie od Struka i Slopeckiego; przepraszam tych ktorch nie wymienilem lista zajela by pol strony)- wiec pisz privy do konkretnych osob ktore jak sadzisz moga ci pomoc w dalszym rozwoju i potem jak w punkcie a) rusz tylek, wdepnij na trening itd
Napisano Ponad rok temu
Dlatego pomimo mojego ciągłego szukania, jeśli można to proszę o jakieś konkretne informacje na temat kogoś wartego poświęcenia swojego czasu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego pomimo mojego ciągłego szukania, jeśli można to proszę o jakieś konkretne informacje na temat kogoś wartego poświęcenia swojego czasu
no to:
w tym dziale masz cale stado instruktorow jj; sporej czesci z nich kumoterstwa, danomanii, handlu stopniami etc nikt nie zarzucil , sa tu ich namiary, nazwiska, adresy klubow (ze pozwole sobie wymienic tylko kilka nazwisk: Murlowski, Nerc, Dawidowicz, NaczajLiszkiewicz, Roslon,Jozwiak sa ludzie od Struka i Slopeckiego; przepraszam tych ktorch nie wymienilem lista zajela by pol strony)- wiec pisz privy do konkretnych osob ktore jak sadzisz moga ci pomoc w dalszym rozwoju i potem jak w punkcie a) rusz tylek, wdepnij na trening itd
Napisano Ponad rok temu
edytka: kurde Hellfik znowu byl szybszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
shihan Nerć to Mińsk Mazowiecki ( mieliśmy współpracować ale jak zwykle sensei coś wymyślił ),
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu