Ogólnopolska OTWARTA Liga Muaythai 20.06.2009
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nie bardzo rozumiesz o co chodzi to zabieranie głosu w temacie trochę się mija z celem
Napisano Ponad rok temu
Drogi kolego ( po stazu widać mało doświadczony) Takie imprezy przede wszystkim służą ukierunkowaniu zawodnika, do stratu w najważniejszej imprezie krajowej jakim są Mistrzostwa Polski. Jaki sens jest start w takiej imprezie, gdy za jakis czas grupa mająca parcie na łatwe medale, zabroni startu zawodniką. Gadanie, ze mozna wstąpic jest bzdurą, bo często to zawodnik sam trenuje, lub w klubie nie ukierunkowanym na MT. Otworzenie tej imprezy służy jedynie temu, by wpisać w rankingi większą ilość zawodników. By potem ktos mógl sie pochwalic. Zobaczcie w kategorii walczyło w ciągu roku 20 a ja jestem najlepszy. oczywiście ukryją, że na MP było tylko 4 bo następnym 5 nie pozwolono przyjechać.
Napisano Ponad rok temu
A ja tego nie rozumiem, wyjaśni mi ktoś?Sekundant zatem nie może mieć czapki, skórzanych kurtek, dżinsów itp. !!!
Napisano Ponad rok temu
-żebyś brudu nie roznosiłA ja tego nie rozumiem, wyjaśni mi ktoś?Sekundant zatem nie może mieć czapki, skórzanych kurtek, dżinsów itp. !!!
Napisano Ponad rok temu
- Na jednej walce Symonidesa do ringu wchodził w dżinsach, skórze i butach skórzanych z uniesionymi czubkami. Jesli dobrze pamiętam to ta walka jest na stronie PZMT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- bo przyjdzie taki "od krów" z podwórka i włazi brudnymi buciorami na ring, gdzie ludzie walczą boso. Może chodzić też o odróżnienie teamu od kolesi "wspierających" i dopingujących (kogo ma usunąć ochrona )akurat ten przepis moim zdaniem jest kompletnie bez sensu (w PZKB jest identycznie) niby czemu trener ma obowiązek chodzić w dresie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- bo przyjdzie taki "od krów" z podwórka i włazi brudnymi buciorami na ring, gdzie ludzie walczą boso. Może chodzić też o odróżnienie teamu od kolesi "wspierających" i dopingujących (kogo ma usunąć ochrona )akurat ten przepis moim zdaniem jest kompletnie bez sensu (w PZKB jest identycznie) niby czemu trener ma obowiązek chodzić w dresie?
dziwne tlumaczenie. czy dresy zapewniaja czyste buty? i od kiedy to ubior niedresowy kojarzy sie z wioska (krowami)?
Napisano Ponad rok temu
-boże, nie mam dzisiaj już siły na tłumaczenie (przepraszam). Przeczytaj jeszcze raz uważnie i nie bierz tego tak dosłownie (chodzi tylko o idee).- bo przyjdzie taki "od krów" z podwórka i włazi brudnymi buciorami na ring, gdzie ludzie walczą boso. Może chodzić też o odróżnienie teamu od kolesi "wspierających" i dopingujących (kogo ma usunąć ochrona )akurat ten przepis moim zdaniem jest kompletnie bez sensu (w PZKB jest identycznie) niby czemu trener ma obowiązek chodzić w dresie?
dziwne tlumaczenie. czy dresy zapewniaja czyste buty? i od kiedy to ubior niedresowy kojarzy sie z wioska (krowami)?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konferencja przed walką Bartnika w Oleśnicy
- Ponad rok temu
-
Rafał Petertil
- Ponad rok temu
-
Film Reklamowy SPORT MASTERS
- Ponad rok temu
-
Muay thai i buty bokserskie
- Ponad rok temu
-
Agnieszk Rylik
- Ponad rok temu
-
Kolejna wygrana dla Asi Jedrzejczyk w A klasie
- Ponad rok temu
-
co jest z ISKA POLAND ??
- Ponad rok temu
-
II Memoriał im.Stanisława Dragana Kraków
- Ponad rok temu
-
KONIEC ILUZJI SUKCESU PZMT CZAS NA PRAWDZIWĄ OCENĘ ?
- Ponad rok temu
-
K-1 Camp z Markiem Piotrowskim - kolejna edycja
- Ponad rok temu