GOJU-RYU NA MISTRZOSTWACH ŚREMU W BJJ!!!
Napisano Ponad rok temu
co napisał itd
Napisano Ponad rok temu
które związki jakie turnieje itp
co napisał itd
Pisalem o programie PZJ
PZJJ - współpracuje z Prof. Sterkowiczem
Kazdy Zwiazek współpracuje z fachowcami z wyzszych uczelni.
Opiniowane sa programy szkoleniowe, przepisy, publikacje itp.
Co jakis czas robione sa konferencje naukowe o tematyce Sportow Walki - aby wymienic doswiadczenia.
Inne Zwiazki nie - kłopot abym uzyskał informacje ale moze teraz uzyskam informacje kto zaopiniowal program dla 5 latkow. No chyba ze jest to kopia innego wczesniej zaopiniowanego programu - ale nie przypominam sobie zeby ktos robil specjalistyczne badania dla tej grupy wiekowej w sportach kontaktowych ale moge sie dowiedziec.
Przy wrowadzaniu nowych przepisow i dopuszczania nowych grup wiekowych zawsze robione sa badania dlatego mnie interesuje tylko mala czesc badan - jaka metoda byla uzyta do testow wydolnosciowyc ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja napisałem że nie znam takiej osoby, a ty tylko napisałeś ogólnie, przeczytaj moje pytania czy to jest zdrowe???? nie ma przeciwwskazań????
Zaden sport nie jest w pelni zdrowy - ale ktos to opiniuje i dopuszcza ktos kto na tym sie powinien przynajmniej teorytycznie znac.
Napisano Ponad rok temu
Shu lien masz rację, było to już poruszane. To nie ulega wątpliwości, mówimy tutaj o zdrowiu dzieci
O zdrowiu dzieci 8) - no dobrze 8)
Czy te najmlodsze dzieci mialy aktualne badania i zezwolenie na dzial ?
Kto od strony służby zdrowia nadzorowal 5 latkow ?
Tak Tedo - nam tez tylko chodzi o zdrowie tych najmlodszych - o zdrowie a nie tylko o ich zadowolenie.
Napisano Ponad rok temu
Zaden lekarz sportowy o zdowych zmysłach nie da pięciolatkowi zaświadczenia o zdolności do treningu np. karate. Czasem to obchodzą dając pozwolenie na udział w rekreacyjnych zajęciach karate, ale to już sprawa indywidualna lekarza i w razie jak coś się stanie będzie się tłumaczył przed prokuratorem. Nie ma mowy o żadnych kontaktowych zawodach dzieci w takim wieku.Shu lien masz rację, było to już poruszane. To nie ulega wątpliwości, mówimy tutaj o zdrowiu dzieci
O zdrowiu dzieci 8) - no dobrze 8)
Czy te najmlodsze dzieci mialy aktualne badania i zezwolenie na dzial ?
Kto od strony służby zdrowia nadzorowal 5 latkow ?
Tak Tedo - nam tez tylko chodzi o zdrowie tych najmlodszych - o zdrowie a nie tylko o ich zadowolenie.
Napisano Ponad rok temu
Dzieci miały badania lekarskie, dzieci nie walczyły tak jak myślicie, opieka lekarska była. I jeszcze jedno to nie ja organizowałem zawody, ale mimo to podpisuje się pod nimi. NIe cztyacie wszystkich postów.
Żegnam Martius
Napisano Ponad rok temu
TUTAJ TEGO NIE NEGUJĘ!!!
TO był turniej z nazwy i tyle
Napisano Ponad rok temu
No dobra ja juz nie mam sily ...
ps.. my ogolnie nie jestesmy tacy zli ... i to ze naskoczylismy akurat naCiebie to nic osobistego naskoczylibysmy na kazdego z takimi przekonaniami ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wreszcie napisales cos z sensem
A tak to Tedo skoncz juz p.... i posluchaj starszych i tych co sie na tym znja no i ucz sie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Soke Eduard J. Badiang (10 DAN).
- Ponad rok temu
-
advenced karate - Oyama
- Ponad rok temu
-
wynajem salki gimnastycznej
- Ponad rok temu
-
Karate rosyjskich ulic
- Ponad rok temu
-
zlot warszawski
- Ponad rok temu
-
XXIII MISTRZOSTWA EUROPY KARATE KYOKUSHIN KIJÓW 2009
- Ponad rok temu
-
20 - 21 Czerwca - Seminarium Wado ryu w Warszawie (Raszyn)
- Ponad rok temu
-
egzaminy
- Ponad rok temu
-
Ocena wykonania kata, tradycyjni a sportowi
- Ponad rok temu
-
Shorin Ryu Zgrupowanie
- Ponad rok temu