U CAN DANCE z Capoeirą
Napisano Ponad rok temu
A prawdziwy tancerz capoeira tańczy tylko na grobach swoich przeciwników, ot co.
Napisano Ponad rok temu
A prawdziwy tancerz capoeira tańczy tylko na grobach swoich przeciwników, ot co.
Napisano Ponad rok temu
nie inaczej jest u nas, tez ten pieniadz jakos tam krazy, jest potrzebny. no i tu Uirapuru ma racje, ktos chlopakow zobaczy, a zwlaszcza te rozpiszczane laski z widowni, to sobie wpadnie na trening i albo zajarzy OCB albo i nie. jednak moga byc z tego jakies profity. nie musza ale szansa jest. nie trzeba chyba przypominac jaka jest rotacja w grupach, nie? a kazda reklama, no poza Boleslawcem, jest przydatna, tak mi sie zdaje. pare osob przyjdzie. ktos zostanie na dluzej.
chlopaki zakombinowali, malo wymagajacej publice sie spodobalo (a wiadomo ze my patrzymy na to innym okiem, sam nie sadze zeby to taka zenada byla) no i reklama zostala zaserwowana szerokiej rzeszy telewidzow.
reasumujac: ten wystep nie powinien nam zaszkodzic
Napisano Ponad rok temu
Jak to kto? ABADA!No wlasnie tak czytam i o_O. Czyli bedzie pewnie wybieranie miedzy ABADA a Camangula, kto przejdzie do nastepnego etapu Musze to zobaczyc:D
A co do tego występu w TVN to popieram przedmówców, teraz ludzie będą tylko capo z tancem kojarzyc co jest nie zbyt dobre, no ale przynajmniej zyskamy wieksza popularność ^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co prawda ja uznaje capy jako akrobatyke polaczonej z kopnieciami wprowadzonej w walke z odrobina tanca(rytmicznosc i takie tam), ale nadal uwaza ze jest to sw. Ale nie sadze ze jest to po 1 walka a dopiero po 2 akrobatyka raczej na odwrot.
Napisano Ponad rok temu
i pan wojewodzki powie czym mnie zaskoczycie nastepnym razem:D
moim zdaniem zla forma promocji bo jak ktos wczesniej napisal podkopuje starania wielu grup o to by capo bylo postrzegane na rowni z innymi sztukami walki
Napisano Ponad rok temu
i pan wojewodzki powie czym mnie zaskoczycie nastepnym razem:D
No w sumie capoeira nie jest jedynym aspektem capoeira... że tak się wyrażę.
Napisano Ponad rok temu
tylko ze on raczej ma na to...
Napisano Ponad rok temu
Dlatego jak najbardziej - im głośniej o capoeira tym lepiej. Kto będzie szukał capoeira, ten dzięki temu może ją znaleźć. Nie zależy w końcu nam na nawracaniu nikogo (no chyba, że ktoś nas zaczepia na ulicy), a na robieniu swojego i zarażaniu pasją innych. Czy się mylę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
macie racje ze tak czy owak to wypasiona reklama bedzie i tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grupowy patriotyzm a fanatyzm
- Ponad rok temu
-
Trener z Bolesławca współżył z alunami
- Ponad rok temu
-
Nauka Capoeira... online ;D
- Ponad rok temu
-
Capoeira w lookr.tv
- Ponad rok temu
-
Nowe odkrycia w sprawie Capoeira
- Ponad rok temu
-
Niewolnictwo w Brazylii
- Ponad rok temu
-
O co w tym właściwie biega?
- Ponad rok temu
-
Capoeira po raz pierwszy w pełnometrażowym polskim filmie?
- Ponad rok temu
-
Dzikie sekcje
- Ponad rok temu
-
Artes Das Gerais - CAPOEIRA - Bytom
- Ponad rok temu