Trener z Bolesławca współżył z alunami
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(edit: dodaje drugi link - Uirapuru)
Pan instruktor chyba przejał się za bardzo rolą i zapomniał o zasadzie: nie bierz dupy z własnej grupy. A jak juz bierzesz to choc pełnoletnią.
Napisano Ponad rok temu
W sumie teraz te 16stki tak wygladaja...
Napisano Ponad rok temu
Dla tych co chca wiecej poczytac prawie z 1 reki:p [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Bo on uczył copuleiry
Uczyl ich raczej jak wiekszosc innych trenerow wiec nie wiem o co ci chodzi; )
Napisano Ponad rok temu
bo chyba to koleś, co siedział jakiś czas w Glasgow u Senzali i tam się uczył, czy sie myle?
Napisano Ponad rok temu
Co do samej sprawy to nie wiem czy kurwidolek bo jak narazie ma dziecko z jakas 16 latka ( a niech sobie ma ). Plotki mowia ze ta 14 latka zaprzecza zeby cokolwiek z nim robila, a donos byl od nie wiadomo kogo...
No bo chyba nie bylby taki glupi zeby zrobc sobie dziecko z 16 latka o czym pewnie cala wies gadala, a potem ja olac i zabrac sie za 14ke? :wink:
Napisano Ponad rok temu
no właśnie, to normalka przecież że człowiek może się spotykać z kim chce. mieszają moim zdaniem dwie sprawy, ale obawiają się, że własnie trener rówineż tak zrobi - wymiesza treningi ze spotkaniami matrymonialnymi. od tego do nagonki już niedaleko. a może chłopak nic nie zrobił i ma poprostu dziewczynę z którą jest happy, tylko paranoiczna stara narobiła gówna w gazecie. łatwo zniszczyć człowieka, więc panowie - róbcie papiery i łykajcie brom! ;D
Napisano Ponad rok temu
No a z ta 14 latka to nie wiadomo, moze kiedys ktos zlapie newsa i nam tu napisze jak sie sprawa skonczyla;)
Napisano Ponad rok temu
ps. daj adres ich forum
Napisano Ponad rok temu
to takie miejskie ale z tego co sie zorientowalem to conajmniej 2 osoby z grupy sie tam wypowiadaja;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pamiętam jak w teleekspresie o tym mowili
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. i trzeba być debilem zeby samemu tworzyć dowody przestępstwa ..
a potem jakis pismak buduje wokół tego napięcie ..
a my przez ten hm. materiał nie moglismy przez pewien czas robic pokazów na uczelni...
minęło pół roku i wszyscy zapomnieli, z tym tematem o dziecku bedzie tak samo, zal mi tylko ludzi którzy cyt."srają sobie do gniazda".
pomijam ze ten koleś, ćwiczył pewnie rok za granicą , przyjechać i sie ogłosił instruktorem.
Ciekawe co sie musi stac, zeby ludzie zaczęli weryfikować chociaż podstawowe uprawnienia osób którym powierzają swoje dzieci, bo gwałt i morderstwo przez instruktora karate juz było, wiec chyba musimy poczekać na jakieś zbiorowe samobójstwo żeby sie ludzie ocknęli.
poza tym zacytuję mojego przyjaciela "Bycie trenerem to nie władza... to służba!"
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z klamką oczywiście żart, ale zadaję jak najbardziej poważne pytanie: CZY TRENER NIE MA PRAWA DO ŻYCIA OSOBISTEGO I UMAWIANIA SIĘ POZA ZAJĘCIAMI Z KIM MU SIĘ PODOBA? ten sam problem dotyczy: wykładowców, pracowników firm, księży (!!!), lekarzy, nauczycieli. Bolesławiec to musi być ostre zadupie i zaścianek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nauka Capoeira... online ;D
- Ponad rok temu
-
Capoeira w lookr.tv
- Ponad rok temu
-
Nowe odkrycia w sprawie Capoeira
- Ponad rok temu
-
Niewolnictwo w Brazylii
- Ponad rok temu
-
O co w tym właściwie biega?
- Ponad rok temu
-
Capoeira po raz pierwszy w pełnometrażowym polskim filmie?
- Ponad rok temu
-
Dzikie sekcje
- Ponad rok temu
-
Artes Das Gerais - CAPOEIRA - Bytom
- Ponad rok temu
-
Życzenia świateczne
- Ponad rok temu
-
Capoeira - Ryszard Dudek