stłuczone konkretnie udo, help...
Napisano Ponad rok temu
Mieliście coś podobnego? Znacie jakieś sposoby, żeby możliwie szybko przywrócić kończynę do stanu używalności? Co można robić, czego unikać? Mam na myśli rower, pływanie, jakieś masaże, czy cokolwiek? Już po kontuzji zrobiłem kilka nurów w sprzęcie, co nie spowodowało pogorszenia stanu, stąd pomysł z basenem, ale może coś innego szybciej postawi mnie nomen omen na nogi?
Z góry dziękuję za wszelkie rady.
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pozostaje nic innego jak przeczekac +to co radzil nedohin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Itosu, z szacunkiem, ale mięśnie nie są zbite tuż przy kości udowej, o czym pisałem. Solidnego lowa dostałem nie raz i wiem, jak smakuje, ale ten 'low' był zadany glebą (o czym też pisałem) a bliżej, jakby goleń kopiącego miał szerokość piwno knajpianej ławki. Udo mam, jak zbity kotlet. Za info o lekach dziękuję, na pewno sprawdzę, choć o treningach mowy nie ma. A pytam właśnie o wspomnianą przez Ciebie regenerację.nie masz krwiaka bo miesnie sa zbite tuz przy kosci udowej i nie widac. dostales kiedys solidnego lowa jesli tak to jest to wlasnie ten efekt. smaruj arcalenem i wiksa na treningi. dobre ukrwienie skraca czas regeneracji po zbiciu miesnia.
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr i powrotu do zdrowia
Itosu
PS. dlaczego o treningach nie ma mowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziwne mrowienie po interwałach :>