Zmęczenie, senność...
Napisano Ponad rok temu
Mam problem w postaci zmęczenia i senności we wczesnych godzinach(15-16 kryzys ). Przypuszczam, że jest spowodowany gorącem na dworze.
Trenuje bjj praktycznie codziennie, na sali temperatura co raz większa...
Macie jakieś pomysły aby zaradzić temu stanowi?
suplementuje się vit-min 75+ z NOW do śniadania i do tego magnez na noc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze sie po prostu 30min zdrzemnij jesli mozesz?
Napisano Ponad rok temu
wysypiam sie lux, wstaje bez budzika, spie 8-9 godzin, jak spie w ciagu dnia chodze przez reszte otumaniony jak bym przez conajmniej 24h nie spal
dieta jest bez zmian, codziennie miesko+wazywa
Napisano Ponad rok temu
pamietam ze tez takie dni miewalem w lecie, na razie jeszcze nie mam.
moze cie po prostu dopada spadek wegli?
Napisano Ponad rok temu
Może pogoda\temperatura, może jakaś choroba, może syndrom przewlekłego zmęczenia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A o której wstajesz ?? O której się kładziesz spać przeważnie ?? jaką masz aktywność w ciągu dnia poza treningiem ??
Może pogoda\temperatura, może jakaś choroba, może syndrom przewlekłego zmęczenia ...
sen: 1-9:30
aktywnosc: dom, spacer, zakupy, szmulka
przemeczenie: jestem po 5 dniach wolnego
choroba: zdrowy dziek jestem
temperatura: pewnie tak, ale co z tym zrobic? nie bede przecie pil codzien 2 redbule dziennie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym 1 to dla mnie sukces jest, swego czasu mialem mega klopoty z zasypianiem i usypialem o 3-4 badz pozniej
Napisano Ponad rok temu
Mi czasami wystarczy poleżeć kilkanaście minut na podłodze i wstaję jak nowonarodzony.
Napisano Ponad rok temu
ja o 23.30 dopiero jestem w domu:)
poza tym 1 to dla mnie sukces jest, swego czasu mialem mega klopoty z zasypianiem i usypialem o 3-4 badz pozniej
Możliwe, że właśnie to późne kładzenie się spać powoduje Twoje zmęczenie - człowiek nie bez powodu powinien spać w godzinach nocnych... Też niestety kładę się późno spać, mam nie normowany i nie limitowany czas pracy więc tez często pracuje w nocy ... ale jednak cykliczność i systematyka snu jest tak samo ważna jak ,i odżywiania, treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spróbuj wypić parę litrów wody mineralnej dziennie
Jak miałoby to pomóc? Wypijam 4-5 l wody dziennie i jakoś od tego lepiej nie śpię, miewam kłopoty z zasypianiem, czasami się i po póltorej-dwie godziny przewracam.
Napisano Ponad rok temu
Jak miałoby to pomóc? Wypijam 4-5 l wody dziennie i jakoś od tego lepiej nie śpię, miewam kłopoty z zasypianiem, czasami się i po póltorej-dwie godziny przewracam.
no właśnie on nie pytał jak zasypiać tylko właśnie co zrobić zeby mu się spać nie chciało
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doswiadczenia z kreatyna przy sw
- Ponad rok temu
-
Drążek rozporowy - krótkie pytanie
- Ponad rok temu
-
słuchawki do mp3
- Ponad rok temu
-
Animal Cuts - Efekty
- Ponad rok temu
-
kręgozmyk l5-s1 - i co dalej
- Ponad rok temu
-
Plan siłowy do oceny i prośba o kilka porad
- Ponad rok temu
-
Siłownia + sw, pewnie już było ale sally jest uparta.
- Ponad rok temu
-
Przepuklina brzuszna a treningi...
- Ponad rok temu
-
problemy ze stawem biodrowym
- Ponad rok temu
-
Three-Way Dumbbell Swing
- Ponad rok temu