walka finalowa low MP 2008. Zapraszam do ocennienia.
1. Jeśli miałbym oceniac boksersko to Wrocławianin przegrał - walczy jedynie za podwójnej gardy. Skuteczność jego rąk opiera się na dużej sile, i rewelacyjnym czasie reakcji
2. Oczywiście tę walkę wygrał i dla mnie, ale przede wszystkim bo jest silniejszy od Hołego. Ma większy zasięg rąk i silneiejsze nogi. Hoły lepiej pracuje na nogach, stosuje rotacyjne uniki, zejścia z lini.
3. Nie wiem na ile obserwujesz Sporty Walki w Polsce, ale Kiełpiński również od pewnego czasu boksuje. Co widac było w Węgrowie. Na MP w boksie pierwsze dwie wygrał do trzeciej nie dopuścił go lekarz. Wygrał też jedną walkę z ukraińcem. Więc myślę, ze nie porównujmy boksu obu zawodników. Zresztą zdobył MŚ w light 2006 więc coś rączkami musi umieć robic.
To młody 21 letni zawodnik, który sie bardzo dobrze rozwija. Dla mnie to przyszłość tej kategorii
A co do startujących w Węgrowie - Czelewicz - MP 2007 brąz 2008
Muszyński - wygrał z Czelewiczem w tym turnieju
tych pamiętam
Słowak był kadrowiczem
Walczy sie tak na ile pozwala przeciwnik!!apropos podwójnej gardy!
Komentował klasowy zawodnik-Michał Głogowski i razem z redaktorem byli pod wrażeniem umiejetnosci piesciarskich obu zawodników.
Boksersko przegrał?o czym ty mówisz?
Co mu z tej lepszej pracy i rotacji jak zawsze z nim przegrywa?
Co ma light contact do boksowania?Tyle co piernik do wiatraka?-ale wszyscy wiemy light contakt masz słabość..
To ze Słowak był kadrowiczem to tez słaby argument..albo ze ktoś jest ukraincem to nie znaczy ze jest super zawodnikiem
Taki z ciebie krytyk to pokaż walki swojego zawodnika Zbyszka S.
To twój podopieczny..oczywiście nie mam nic do niego,pewnie dobry chłopak ale w środowisku kickboxerów jest tylko jedno okreslenie na zawodników prezentujących taka technike...Złamas!