Glukozamina
Napisano Ponad rok temu
co do odbudowy chrzastki,to nie wierze,nie ma takiego panaceum.nawet w zmocnienie wiazadel czy sciegien trudno mi uwierzyc.animalflex chroni powierzchnie stawowa w czasie jego przyjmowania nic wiecej,ale i tak bardzo duzo.
Napisano Ponad rok temu
Mój błąd.Niewiadomo. Zwlaszcza, ze nie napisales nic na ten Twoich problemów ze stawami
Kolana dość często strzelają(ale nie za mocno), czasem jak je obciążę to potem pobolewają kilka dni.
Napisano Ponad rok temu
Marketingowcy tego specyfiku zmartwią się, widząc to co napisałeś.animal flex naoliwia nam stawy,wyrazajac sie kolokwialnie.
Napisano Ponad rok temu
animal flex naoliwia nam stawy,wyrazajac sie kolokwialnie.
co do odbudowy chrzastki,to nie wierze,nie ma takiego panaceum.nawet w zmocnienie wiazadel czy sciegien trudno mi uwierzyc.animalflex chroni powierzchnie stawowa w czasie jego przyjmowania nic wiecej,ale i tak bardzo duzo.
z tego co wiem wiezadla nie podlegaja regeneracji.
Chrzastka samoistnie, bez wywolanych w czasie artroskopii mikrourazow rowniez nie.
Takze na regeneracje bym nie liczyl. Ale to wiedza polowicznie od lekarzy z jednej z setek wizyt i z neta, takze jakby sie ktos przypaletam moze studiujacy medycyne albo praktykujacy to mieli bysmy 'ostateczne' potwierdzenie
Napisano Ponad rok temu
Marketingowcy tego specyfiku zmartwią się, widząc to co napisałeś.animal flex naoliwia nam stawy,wyrazajac sie kolokwialnie.
niewidze w tym nic problematycznego.niewiem jak mam napisac bo nieznam fachowej nazwy na naoliwienie nasmarowanie stawu w wewnatrz.napisalem tak ze kazdy wie o co chodzi.i o to chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja też. Mnie to nawet zwyczajnie cieszy, gdy konsumenci olewają to co marketing chce im do głów wtłoczyć.
niewidze w tym nic problematycznego.Marketingowcy tego specyfiku zmartwią się, widząc to co napisałeś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sauna a zapalenie barku + suplementacja a ból wątroby
- Ponad rok temu
-
Niesymetryczna klatka piersiowa
- Ponad rok temu
-