Niesymetryczna klatka piersiowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawy cyc większy od lewego, lewy bic większy od małego, różnica w obwódzie uda itp itd - to częste przypadki. Po prostu - człowiek nie jest z foremki dlatego jego ciało też nie jest idealne.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Prawy cyc większy od lewego, lewy bic większy od małego, różnica w obwódzie uda itp itd - to częste przypadki. Po prostu - człowiek nie jest z foremki dlatego jego ciało też nie jest idealne.
Mam dziwne wrażenie, że przekazałeś nam więcej niż miałeś zamiar. Chcesz o tym pogadać...?
Napisano Ponad rok temu
21 godzin bez snu daje o sobie znać :wink:
Nie no ja jestem akurat proporcjonalny - w bicu 50, w "małym" prawie drugie tyle :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
internetowe statystyki, jak ich nie kochac :wink:
Nie no ja jestem akurat proporcjonalny - w bicu 50, w "małym" prawie drugie tyle :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
PZDR
to jak widać "mały" to on jest tylko z nazwy
Napisano Ponad rok temu
Miałeś może złamania, które się krzywo zrosły?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do klatki piersiowej, czasem tak się zdarza ponieważ organizm odruchowo bardziej chroni lewą stronę klatki piersiowej ze względu na to iż po tamtej stronie znajduje się serce. Dlatego też u osób ćwiczących np kulturystykę lewa pierś jest trochę większa.
Pozdrawiam
Brad
Napisano Ponad rok temu
Witam
Co do klatki piersiowej, czasem tak się zdarza ponieważ organizm odruchowo bardziej chroni lewą stronę klatki piersiowej ze względu na to iż po tamtej stronie znajduje się serce. Dlatego też u osób ćwiczących np kulturystykę lewa pierś jest trochę większa.
8O
masz jakies zrodlo dla tej informacji?
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
za przykladem Balofy,Źródło jako takie nie, aczkolwiek miałem okazje rozmawiać z paroma kulturystami i wszyscy potwierdzili tą teorię, więc coś w tym prawdy musi być.
Pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szybkość wzrokowa
- Ponad rok temu
-
plan do oceny i ewentualne uwagi
- Ponad rok temu
-
Szczecin - chętni do biegania wokół jeziora głebokiego