plan do oceny i ewentualne uwagi
Napisano Ponad rok temu
Oprócz tego chodze na siłownie 3-4 razy w tyg na ktorej biegam na zmiane z szybkim chodzenie na bieżni koło 40 min i robie różnego rodzaj ćwiczenia na brzuch , wychodzi koło 150 brzuchów zawsze (różne partie brzucha) i czasem poćwicze na inne partie mięśni , do tego po treningu na siłowni około 30 min naa saunie Na treningach muay thai też robie koło 100-140 brzuchów . Diete robie sobie taką że nie jem chleba , ziemniaków , około 5-6 posiłków i staram sie patrzeć na kalorie prosze ocenić i pomóc ewentualnie czy jakieś suplementy dodać czy coś by odkryć mięśnie brzucha;) pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie komentuje planow bez przysiadow.
Napisano Ponad rok temu
eh, fajnie jest sie wymadrzac, szkoda tylko ze samemu nie jestesm w stanie sie do wszystkich swoich rad zastosowac i czerpac z nich pozytku
Napisano Ponad rok temu
Na zrzucanie bebecha są aeroby, interwały i mocny trening całego ciała.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
a moze ktos koledze napisze ze nie mozna miejscowo tluszczu spalac i zeby odslonic kaloryfer to trzeba po prostu ogolnie fat zbic a tutaj walenie setek brzuszkow jakos ogolnie genialnego efektu nie przyniesie ?
what they said.A6W nie jest na zrzucanie bebecha.
Na zrzucanie bebecha są aeroby, interwały i mocny trening całego ciała.
Napisano Ponad rok temu
Otóż trenuje muay thai od początku września , treningi są codziennie po godzinie . Mimo dużego wysiłku jakim są treningi nie moge zrzucić kilogramów, nie jestem gruby , mam 176 i 72 kg ale mam oponke no i chcialbym zejsc tak na 68 kg . Nie mam żadnej diety , staram się nie jesc po 18. Czekam na odpowiedzi:)
Witam otóż strasznie sie wkurzam . Zaczne od tego że trenuje średnio 3-4 razy w tygodniu po godzinie muay thai . Wysilam się , poce ale jednak nic nie trace na wadze a jeszcze mi się zdaje że troche przytyłem , dodam że jem normalnie , nie ograniczam się , proszę o rade i pomocy w ułożeniu dwóch przykładowych diet tygodniowych , to by mi bardzo pomogło , dodam że jeszcze na siłownie się zapisze 2-3 razy w tyyg . Pozdrawiam tych co chcą pomóc:)
tym razem przynajmniej mial jakis plan
Napisano Ponad rok temu
Tylko, że Ty autorze tematu liczysz, że ktoś ułoży wszystko dla Ciebie.
Wysil się trochę, poczytaj podwieszone tematy, zaproponuj coś od siebie.
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szczecin - chętni do biegania wokół jeziora głebokiego
- Ponad rok temu
-
Workout potrzebna pomoc!
- Ponad rok temu
-
Suplemetacja!
- Ponad rok temu
-
ankietasportowa Środki dopingujące
- Ponad rok temu
-
nike + ipod
- Ponad rok temu
-
lekarz sportowy - Wielkopolska
- Ponad rok temu
-
Piers z Kurczaka vs Piers z Indyka
- Ponad rok temu
-
"Dzieci z tuczarni" - artykuł z Wprost
- Ponad rok temu
-
L-karnityna w kapsułkach - jaki ma smak?
- Ponad rok temu
-
Nagi wojownik
- Ponad rok temu