Magda Jarecka vs Marta Niewczas :)
Napisano Ponad rok temu
Najpierw nasza fajterka MMA (a wcześniej karate) sie wypowiadała, dlaczego co i jak itd. Później zapytali się Niewczas co ona o tym myśli. A ta na to, że klatka to jej się z kanarkiem kojarzy...
Ręce mi opadły i przestałem oglądać, żeby się nie denerwować.
(Jarecka dużo ładniejsza, Niewczas tak ciutke chłopowato wyglądała i niesympatycznie)
Napisano Ponad rok temu
Przez przypadek trafiłem w necie na nagranie dzień dobry TVN i były tam owe Panie plus jakaś aktorka.
Magda Boczarska - która "nauczyła" się Krav Magi na potrzeby filmu
Program wyszedł im średnio, nie podobało mi się np. zestawienie w reportażu zawodniczek i panienek z baletu, aczkolwiek zarowno Sylwia z Copacabany jak i zawodniczka od R. Jocza wyszły fajnie.
Napisano Ponad rok temu
Laser mógłbys dać link do tego programu? Może być na priva :-)
Napisano Ponad rok temu
resztą obejrze do końca bo po jej tekście o klatce wyłączyłem to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze sztuk walki dla kobiet jak dla mnie dobre jest kata
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą, żeby nie było, do tej pory miałem bardzo dobre zdanie o sensei Marcie, tylko tu moim zdaniem super niegrzecznie się wypowiedziała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koźlak nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź :-)
hehe, no chodziło mi po prostu o to, że jak facet zalezie za skórę, to nie ma co się z nim bić. Najpierw podać coś na sen, a potem nożykiem raz, raz 8) Zresztą, ja w kumite się tylko uśmiecham
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kobiety bijace sie - nie ok
Napisano Ponad rok temu
Poza tym to ich sprawa, jak chcą to czemu miały by nie móc?? Co komu do tego??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście teraz wolałabym tenisa, bo jakimś dziwnym trafem mi ta miłość z dzieciństwa przetrwała. Jednak tenis to sport luksusowy, a karate zadowala mnie na poziomie rozładowania nadmiaru energii. Po prostu lubię ruch i dłubanie techniczne... no i mogę nadpobudliwość wyładować Kumite toleruję na poziomie kihon ippon, kaeshi ippon itp. Reszta póki w formie zabawy też ujdzie, ale jakieś poważniejsze walki nie bawią mnie w ogóle. I sądzę, że nie bawiły już wtedy, gdy miałam to 8/7 kyu i stawałam na macie w kumite. Po prostu niektóre zawodniczki miały do tego całkiem inne podejście i musiałam to okupić bólami flaków (co swoją drogą przy kihon ippon powinno je dyskwalifikować). Tylko wtedy chyba nie zdawałam sobie jeszcze z tego sprawy
Takich jak ja może być więcej. Ale są też takie, które zostały chyba na poziomie tych 13 lat i nadal imponuje im siła i agresja. Nie sądzę, Laser, aby takie Cię pociągały. Choć co człowiek, to gust
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UECHIRYU?Pytanie-pomoc!!!
- Ponad rok temu
-
Uechi-ryu
- Ponad rok temu
-
UECHI-RYU - SEMINARIUM CZĘSTOCHOWA
- Ponad rok temu
-
Jissen - Numer 4
- Ponad rok temu
-
RELACJA ZE ZGRUPOWANIA OKINAWAN GOJU-RYU KARATE W ŻARACH
- Ponad rok temu
-
Przejście z muay thai na karate
- Ponad rok temu
-
Artur Hovhannisian Kyokushin - IKO 1
- Ponad rok temu
-
Knockdown Karate -> praca
- Ponad rok temu
-
International Budo Association
- Ponad rok temu
-
Jeszcze karate, czy juz herezja kickbokserska...
- Ponad rok temu