Wątroba-dobre uzupelnienie diety?
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
a nie lepiej zroznicowac sobie diete tak zeby nie trzeba jesc tego samego 5 razy w tyg? No moze z kurczakiem ciezko to zrobic, przynjamniej mi, ale mozna go zrobic na tyle sposobow ze to nie problem duzy. za to watrobka ma tak charakterystyczny smak ze pewnie po takim tygodniu bedziesz nia zygal.
podobno watrobka dobra rzecz. jakie ma dokladne staty to nie wiem ale slyszalem ze dobrze uwzglednic ja w diecie. niby naturalne zrodlo kreatyny itd (wiadomo ze malo jej na maxa tak czy inaczej) no i smaczna jest jak dobrze zrobiona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
im wiecej organow, tym jeszcze lepiej.
zgadzam sie. zawsze chcialem miec 3 nerki. moglbym jedna sprzedac i byc ciagle bardzo wydajnym
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
chodzi pewnie o podroby zwierzece.
ja jadlem wszystkie z tych co sa jadalne i od roznych zwierzatek
z takich egzotycznych to mozg w jajecznicy swinski czy kozi smaczne polecam wykozystac okazje jesli sie nadazy zjesc te wlasnie.jezyki tez sa dobre tylko ta skora z tartka i tymi wyrostkami z wierzchu troche psuje efekt.a z takich pospolitych to nerki serce pluca z musztarda i chlebem.wszystko to co sie daje do farszu na pierogi z miesem tyle ze w calosci.niezjadlbym jader nawet jak by sam mistrz patelni przygotowal.
Napisano Ponad rok temu
Nie gustuje w takich podrobach. Raz sie zrzygalem po watrobce i starczy a ze slodyczy najbardziej lubie kurczaka
Napisano Ponad rok temu
jesli bym nie wiedzial i wszyscy zajadali zachwalajac to pewnie bym sie skusil.a jak glodny,to 99 proc ze uleglbym widokowi ladnie przygotowanego i pachnacego mieska,jesli wlasnie takie by bylo.
swiadomie napewno nie,a nieswiadomie napewno tak
Napisano Ponad rok temu
a prącie jelenia zjadł byś
jakis sos zaproponuj pasujacy do pracia jelenia ,to pomysle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dokument o koksach z dwojki
- Ponad rok temu
-
Dziwna wysypka