Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytałem gdzieś kiedyś Okińskiego wypowiedź, ze niedługo przyjedzie Werdum do MMA Warszawa, więc prawdopodobne.
Aha w takim razie to prawda bo mi to powiedzial znajomy ktory zna sie z Pudzianem ale nie sledzi Mma ,tylko nadmienil ze jakis Wergum czy ktos taki z Brazyli przylecial,wiec skojarzylem ze pewnie chodzi o Fabrizio.Tak tylko bylem ciekaw.
Werdum pewnie parter z Mariuszem poleruje:)
Napisano Ponad rok temu
czyli Szultka vs. Rusiewicz 8)
po prostu kładzie na kolana...obaj panowie dają z siebie wszystko..
rozjeb*** mnie całkowicie :roll: a Pudzian musi teraz uratować honor strongmenów.. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
racja nawet przy klinczu widac ze facet odruchowo by dazyl do obaleniawidać czarno na białym, że dla tego strongman'a było by sto razy lepiej w mma
Napisano Ponad rok temu
K.C:
W Grudniu prawdopodobnie dojdzie do walki Pudzianowski vs Najman. Na kogo stawiasz?
Łukasz Rusiewicz (ten bokser):
Najman jak wiemy to nie jest żaden wyśmienity bokser ( ) . Jeżeli walka zejdzie do parteru i Pudzian zastosuje jakąś dźwignię lub duszenie to nie widzę możliwości, aby Najman sobie z tym poradził. Według mnie faworytem jest Pudzianowski i to on wygra ten pojedynek.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
byzydura, duzo wieksze szanse strongman ma w mma niz w boksie, praktycznie caly jego potencjal masy i sily jest pomijany w boksie, jesli nie ma dostatecznie dobrej techniki
To ja Wam coś opowiem.
Mój przypadek to nie ta klasa co zawodowcy, ale walczyłem z amatorem strongmanem(chłopak odnosi jakieś sukcesy, ale co zdobył tego nie wiem) na zasadach BJJ. Różnica w w wadze jakieś 30 kg, różnica w sile ogromna. Nie mogłem założyć żadnej dźwigni na rękę, dwa razy poddałem go przez duszenie, 3 raz "zamęczyłem go "i sam się poddał. Mimo większej siły nie zagrażał mi w parterze. Co by było na zasadach MMA- nie wiem. Tak więc bez techniki i obicia sama siła nie wystarczy.
Tak samo mam problemy by poddać chłopaka który waży 60 kg, bo jest zajebistym technikiem- no ale wszyscy którzy trenują BJJ wiedzą o co chodzi.
Ale i tak stawiam na Pudziana, myśle że przejedzie się po Najmanie jak walec drogowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurwa chujowo, po grypie zawsze jest spadek formy :? :?http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Pudzian-przechodzi-bardzo-ostra-grype,wid,11663783,wiadomosc.html?ticaid=190d8
Napisano Ponad rok temu
właściwie w tej rozmowie gość mówi całkiem sensownie. Realnie podchodzi do walki bez pyszałkowatości.
+ również za wypowiedź o Gołocie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaczynam coraz bardziej poważnie mysleć, że gdy Najman rozegra walkę z głową i taktycznie, a nie na jana, to ma spore szanse na wygraną.
Napisano Ponad rok temu
relacja od wiarygodnego świadka, jednego z trenerów AZS AWF: "Pudzian poboksował jakieś 2 min i dostał zadyszki".
zaczynam coraz bardziej poważnie mysleć, że gdy Najman rozegra walkę z głową i taktycznie, a nie na jana, to ma spore szanse na wygraną.
hmm aż trudno jest mi w ten sposób o nim pomyśleć...
Może to defekt grypy? :roll: przydałoby się więcej informacji od 'wiarygodnych źródeł' w tym temacie.
2 min. to i przeciętni trenujący rekreacyjnie mogą dać rade j'akoś tam' poboksować, a Pudzian chyba prezentuje wyższą półke od pewnego czasu? :roll: coś nie w paski dla mnie ta informacja, no ale zobaczymy potem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu