Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Facet bardzo profesjonalnie i poważnie się przygotowuje.
Jego trener- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To był filmik promujący walkę Najmana, która miała się odbyć na poprzedniej gali. W tym celu zaproszono dziennikarzy i zrobiono zapewne jakieś show. Stąd też właściciel federacji trzymający rękawice - na co dzień zapewne mają inne sprawy do roboty niż trenowanie zawodników. Nie wiem do końca jak wygląda sprawa z Robertem Kosteckim (ale chyba nie jest jedynym sędzią głównym?).
Niemniej jednak z czysto zdroworozsądkowego podejścia - niedorzeczne jest dla mnie się aby organizatorzy chcieli popłynąć na walce Najman vs. Pudzian i ją ustawiać, bo z czysto marketingowego i finansowego punktu widzenia ryzyko jest ogromne a zysk żaden.
Zresztą jakby coś ustawiać to ja bym ustawiał w drugą stronę
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Pare lat temu widziałem jak w przerwie treningu na siłowni obijał i obkopywał worek-nie jest żle. Robi szpagat podłużny i poprzeczny, umie fiflaka, i uderza rękoma kombinacjami.
Napisano Ponad rok temu
"K.C: W Grudniu prawdopodobnie dojdzie do walki Pudzianowski vs Najman. Na kogo stawiasz?
Ł.R: "Najman jak wiemy to nie jest żaden wyśmienity bokser. Jeżeli walka zejdzie do parteru i Pudzian zastosuje jakąś dźwignię lub duszenie to nie widzę możliwości, aby Najman sobie z tym poradził. Według mnie faworytem jest Pudzianowski i to on wygra ten pojedynek".
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Jeżeli walka zejdzie do parteru i Pudzian zastosuje jakąś dźwignię lub duszenie to nie widzę możliwości, aby Najman sobie z tym poradził.
to samo tylko dosadniej
Napisano Ponad rok temu
...na zasadach boksu.Bokser zdemolował strongmena...
I co w tym dziwnego :roll:
I jak się to ma do walki Najman vs Pudzian :roll:
Napisano Ponad rok temu
Na ringu, tak, i nic w tym nie ma dziwnego."K.C: W Grudniu prawdopodobnie dojdzie do walki Pudzianowski vs Najman. Na kogo stawiasz?
Ł.R: "Najman jak wiemy to nie jest żaden wyśmienity bokser. Jeżeli walka zejdzie do parteru i Pudzian zastosuje jakąś dźwignię lub duszenie to nie widzę możliwości, aby Najman sobie z tym poradził. Według mnie faworytem jest Pudzianowski i to on wygra ten pojedynek".
Ma się zaś ot tak, jako ciekawostka, co sądzi bokser, który pokonał na zasadach boksu strongmena, nt walki wg MMA - również między bokserem a strongmenem
Szkoda, że tego cytatu nie wyboldowałem wcześniej, to byś nie pytał, ale nic straconego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu