Pierdoły, a nie blokowanie kolana. Nawet jak Andriej nie chciał latać to Fiodor kilkukrotnie taką własnie pozycję przy machaniu cepami zajmował.
No spokoju mi to nie dawało i obejrzałem znowu
Oczywiście Fedor rzucił kilka razy cepami, na każdym z nich zatrzymywałem i patrzyłem czy rzeczywiście uderza tak samo jak na końcu walki.*
Wniosek jest taki: guzik prawda, że pierdoły z tym blokowaniem. Za każdym razem jak rzuca cepa z dystansu (nie liczyłem tych w półdystansie jak już jest wymiana) to drugą rękę ma gdzieś z boku lub ewentualnie trzyma niską gardę. Pozycja przy rzucaniu tego ostatniego prawego jak Andrei zaczyna szykować się do latania jest zupełnie inna - lewą rękę cały czas trzyma trochę przed sobą dokładnie tam, gdzie leciałoby kolano Arlovskiego. Do tego dłonią otwartą w kierunku Andrieia, a przy poprzednich cepach drugą rękę ma zaciśniętą w pięść.
Więc jeśli to nie był blok to nie wiem co to było, może chciał pogłaskać Arlovskiego po nodze i sprawdzić czy ma gładkie uda
Zachęcam do obejrzenia jeszcze raz dokładnie - naprawdę odbiera wątpliwości czy to był przypadek. Dla ułatwienia - Fedor rzuca cepy w 0:34, 1:10, 1:12 i 1:17. No i potem jeszcze jeden taki koło 3:14 jak się dobrze przyjrzeć
*Uwielbiam sesję - nagle ma się tyle rzeczy do zrobienia