poprosze zrodlo.Niestety juz prawie oficjalnie wiadomo, ze Affliction kasy nie ma. De La Hoya skasował 5 milionow za wieczor u nich i ponoc ma to zachecic frajerow do zainwestowania.
linka wrzucałem już wcześniej
Napisano Ponad rok temu
poprosze zrodlo.Niestety juz prawie oficjalnie wiadomo, ze Affliction kasy nie ma. De La Hoya skasował 5 milionow za wieczor u nich i ponoc ma to zachecic frajerow do zainwestowania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
linka wrzucałem już wcześniej
Napisano Ponad rok temu
Nie mam źródła, ale Fedor chyba nie chce walczyć w UFC bo tam dostaje się kontrakt na wyłączność co kolidowało by mu z Sambo, imo fedor prędzej pójdzie do Dreamu.Zaczynam powoli sądzić że Affiction zrobi super prezent UFC i wypromuje za grube pieniądze Fedora który przejdzie do UFC
Napisano Ponad rok temu
A tam czeka na niego ciekawa walka z Overeemem :twisted:Nie mam źródła, ale Fedor chyba nie chce walczyć w UFC bo tam dostaje się kontrakt na wyłączność co kolidowało by mu z Sambo, imo fedor prędzej pójdzie do Dreamu.Zaczynam powoli sądzić że Affiction zrobi super prezent UFC i wypromuje za grube pieniądze Fedora który przejdzie do UFC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po cichu liczylem na AA, ale zle nie jest bo obu panow nie lubie,
Napisano Ponad rok temu
Co ty gadasz, walki na ringu są dużo ciekawsze i przyjemniejsze dla oka, a co ważniejsze zostaje wyeliminowany taktyka: przewróć i wciśnij w klatkę po czym obijaj.Na co jednak zwrocilem uwage to po kilku obejrzanych UFC jednak ciezko mi sie jest przestawic na ogladanie zwyklego ringu i wkurzaja mnie akcje przy linach i interwencje sedziego.
Napisano Ponad rok temu
nie no jasne wlasnego zdania nie mozna miec :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu