Affliction - spoiler
Napisano Ponad rok temu
Hardcorowe ko zapewnil Vitor swojemu przeciwnikowi, swoja droga ciekawe zjawisko, ogladac nieprzytomnego zawodnika, ktory wciaz walczy.
Bardzo pozytywnie zaskoczyl mnie Babalu, byl naprawde w swietnej formie.
A czarny nich wiecej czasu poswieci na parter, bo sam sie wkrecil w to duszenie.
Napisano Ponad rok temu
Link do konferencji po walce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DokładnieJedna rzecz ktora mnie rozwalila to ci wspierajacy komentatorzy Chuck Zito AKA "Jestem gosciem z obsady The Sopranos" i Scott Ferrall AKA "Mam problem z alkoholem, papierosami i osobowoscia". Te dwa pajace to wieksza porazka niz goldberg w ufc
Napisano Ponad rok temu
nie ma czegos takiego jak swiat mma.
jest swait biznesu, w ktorym licza sie ludzie wykupujacy ppv i chodzacy na gale.
I w tej kwestii lesnar z randym bija slabo znanego w usa fedora i dobrze znanego arlovskiego na glowe. proste.
Inna sprawa, ze nie upadna szybko.
zgodze sie calkowicie ze obrali zla droge z systemem plac, ale z zapleczem finansowym jakie posiada trump, z mozliwosciami promocji i calej reszty ktora posiada golden boy promotions szykuje sie nam sroga organizacja, o ile straty trumpa nie przestrasza przez pierwszych kilka(nascie?) eventow. ale na to bym nie liczyl, gdyby przewidywal mozliwosc szybkiego wycofanai sie, to nie firmowal by przedsiewziecia swoja twarza.
inna sprawa ze najbardziej oplacalny rynek mma czyli usa (japonia tez tu sie liczy ale tam wg mnie to wszystko wyglada sporo inaczej...) przyzwyczajony zostal do tego co widac w ufc na dobre i na zle, i przebicie sie przez ten mur formy opracowanej przez ufc zajmie jeszcze sporo czasu...
Napisano Ponad rok temu
Lesnar bardziej znany w swiecie MMA niz Fedor? No i zaloze sie ze po wydaniu tych 3 mln USD Trump, De la Hoyah i ruscy milionerzy z M1 juz sie zastanawiaja kiedy oglosic bankructwo... Czy ty naprawde myslisz ze bussinesman pokroju Trumpa inwestowalby w ogranizacje ktora ma perspektywy szybkiego upadku? Wierz mi ze UFC byloby w stanie placic zawodnikom 10 razy tyle ile teraz dostaja. Ale po co jak mozna ta kase zgarnac go kieszeni wlascicieli. Fighterzy sie w tym polapia i albo dostana lepsze kontrakty od UFC albo zaczna przechodzic do konkurencyjnej organizacji.
Oczywiście że Lesnar jest bardziej znany niż Fedor ( nie w świecie mma ale ogólnie) . Jeżeli płacisz 1.5 mln dolców kolesiowi ktory prawie nigdy nie był w pierwszej 10 mma ( Arlovski ) to płacisz również za dużo sprzątaczce , sekretarce i ogólnie, jak socjalistyczne państwo. W dobie kryzysu nawet Trump nie ma zbyt dużej gotówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie pensji Fedora to trzeba pamiętać, że musi jeszcze coś odpalić genetykom, którzy Go stworzyli.
Znaczy się mamie i tacie?
Napisano Ponad rok temu
Ktoś w jednym z wcześniejszych tematów napisał, że AA byłby w 10 najlepszych bokserów swojej wagi (obecnie). Po tym co pokazał wątpię, czy byłby w 50siątce.
Tak zgadza sie,ja to napisalem bo takie byly slowa jego trenera Freddiego Roacha.
Ktory rowniez trenuje czolowke bokserow dzisiaj.Ja rowniez traktuje to co powiedzial z przymrozeniem oka.
Osobioscie uwazam ze Andrei ma bardzo adna technike ale niestety brakuje mu ciosu i do tego dochodzi szklana szczeka. :?
Napisano Ponad rok temu
walka Fedora jak wszyscy wspomnieli dramatyczna. chyba z 10 razy musialem przewijac zeby zobaczyc co sie tam w ogole stao
oby wiecej Affliction.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"KO by surface-to-air missile"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swietny gif, normalnie hipnotyzujeNo to jeszcze jeden gif:)Zeby juz niebylo pytan co tam sie stalo :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bardzo fajne walki, Fedor i Belfort szybko skonczyli. Lindland zaliczyl bardzo ciezkie KO, taka mine mialem 8O jak patrzylem jak probuje wstac i wchodzi w nogi sedziemu :? Arlovski tez sie pieknie zlozyl, szybki byl skubaniec, a Fedor wydawal sie jakis ospaly i nie wykazywal checi do walki (moze faktycznie powiedzieli mu zeby nie konczyl przez pierwsze 3 minuty hehe) pozniej jednak wystarczyla jedna akcja i po walce.
Barnett mimo dominacji jednak nie zachwycil, powienien byl szybciej to zakonczyc, nie widze jego szans z Fedorem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Spojler!!!!]UFC 94: St. Pierre vs. Penn 2
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fiodorem z NBC
- Ponad rok temu
-
polacy w rankingu gnp
- Ponad rok temu