Pierwszy kontakt Polaka z CSW? :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zobaczę co da się zrobić! ... i wcale się nie przechwalam.
Mam nadzieje.Bo co prawda nie jestem fanem kung-fu (no chyba, że za małolata - Shaolin rulez ), to historia katolickich mnichów i ich styczność z sw bardzo mnie ciekawi.
Napisano Ponad rok temu
zobaczę co da się zrobić! ... i wcale się nie przechwalam.
Mam nadzieje.Bo co prawda nie jestem fanem kung-fu (no chyba, że za małolata - Shaolin rulez ), to historia katolickich mnichów i ich styczność z sw bardzo mnie ciekawi.
Proponowałbym baaardzo daleko posunietą rozwage. Bo jeszcze tzw zwierzchnictwo polozy klauzure i pupa bedzie a nie publikacja. Wiec wieszzz.... Jak masz cos ropbic to rób, a nie trąb na lewo i prawo publicznie z definitywną mozliwoącią identyfikacji.
wiem co mowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bulon 77 to ja witold z wushu.socjum.pl. więc powróce z tymi dokumentami na tamtym forum, ok ? To fantastyczna sprawa i myslę że innych kolegów zainteresuje.
czekam i ja wobec tego..
zli jezuici na filmach kung fu,intrygi i zabojstwa
Napisano Ponad rok temu
Bulon 77 to ja witold z wushu.socjum.pl. więc powróce z tymi dokumentami na tamtym forum, ok ? To fantastyczna sprawa i myslę że innych kolegów zainteresuje.
czekam i ja wobec tego..
zli jezuici na filmach kung fu,intrygi i zabojstwa
A wydaje Ci się że w Japonii za shogunatów to się utrzymali dzięki odprawianiu mszy świętej jedynie?? I dorobili się na odpuszczaniu grzechów.... No to sursum corda... Albo jak mówi Goździkowa "Alleluja i do przodu..." :green:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Znalazłem kilka filmików taiji
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Janem Silberstorffem - 7.-8.02.2009
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Janem Silberstorffem - 7.-8.02.2009
- Ponad rok temu