OBóZ SPORTOWY M U A Y T H A I
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie moglibyśmy jechać z przyczyn innych nie tylko finansowych.
Poza tym niepotrzebne wydaje mi się robienie kondycji na takim obozie bo szkoda na to czasu (i kasy) jak kondycje robić każdy wie, problem jest z technikami , chcemy pracowac nad techniką walki- żeby ktoś wyłapał błędy mnie i moim zawodnikom, których ja nie zauważam itp. i pod tym kątem szukamy obozu.
Co do egzotycznych fotek, ja tez mam to gdzieś podobnie jak certyfikaty, koszulki i inne tego typu gadżety, mnie chodzi o porządny techniczny trening i przydatne konstruktywne uwagi i poprawki odnośnie tego co robić i jak szkolić zawodników żeby byli najlepsi.
Sądząc po tym że Muaythai nie odpowiada na moje pytanie rozumiem ze ten obóz to rekreacja (inaczej mieszania grup początkującej z zaawansowaną nie widzę) a na rekreacje szkoda mi kasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że dwa tygodnie w górach to czas na trening idealny, a wieczorem można pogadać byle konstruktywnie, bo ja powoli odchodzę od FORUM, bo tu się zrealizowałem już i cieszę się, że z Wami mogłem podzielić się moimi refleksjami, bo gdzieś się musiałem wygadać, a psycholog mógłby tego nie ogarnąć gdyby miał mnie wysłuchać.
Super. Mogę Ci posłać fakturę za terapię?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam, co to znaczy trening teoretyczny?
Naprzyklad jak czytasz rozne tematy na budo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety w muay thai
- Ponad rok temu
-
Jarosz na gali K-1 w Holandii
- Ponad rok temu
-
De La Hoya vs Pacquiao - Las Vegas 6 grudnia, rekord PPV?
- Ponad rok temu
-
Relacja i zdjęcia z K-1 Latvia GP 2008 !
- Ponad rok temu
-
FILM DOKUMENTANY O MUAY THAI
- Ponad rok temu
-
Kupno rękawic
- Ponad rok temu
-
Czynniki wpływające na to że jesteś dobry
- Ponad rok temu
-
urazowośc w boksie i kickboxingu
- Ponad rok temu
-
K-1 WorldGP w Rydzie- walczy dwóch Polaków! 22.11 (sobota)
- Ponad rok temu
-
Seminarium w Łodzi
- Ponad rok temu