Gołota vs Austin
Napisano Ponad rok temu
Na początku dał się złapać ale potem miał kontrole nad tym co dzialo sie w ringu, schował sie za podwójna gardą, przetrzymal kryzys i zaatakował kombinacją ciosów prostych. Potem walczył pomimo kontuzji.
Wielka szkoda zawodnika który podnosi sie po tak szybkim knock downie i robi to co powinien robić, pomimo tego ze została mu tylko jedna ręka. Szkoda porażki w taki sposób. Austin moim zdaniem był do pokonania ale do tego trzeba bylo obu rak.
Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hihiWiem kurwa ślepy nie jestem. Nie działem tego tematu tak samo jak nie widziałem tego w ktorym sie znajdujemy zaraz po jego zalozeniu. Nie widziałem tez siebie w rubryce "ostatni post" chwile po zalozeniu tego tematu. Kiedy tego posta napisze zapewne tez siebie tam nie zobacze.
Napisano Ponad rok temu
Kurwa czlowieku okres masz czy jaki chuj?Sie nie dziwie, że Ci zakaz zrobił taki prymityw z ciebie.
Wiem kurwa o istnieniu tematu do ktorego podales link, jestem naprawde wyluzowany a Ty mi z jakims okresem wyjezdzasz. Tak Cie zabolał jeden wulgaryzm? wyluzuj stary jest piatek :wink:
Ja tez sie nie dziwie ze mi zakaz zrobil, bylem okropnym chamem ale teraz jestem swój chłop :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka Gołoty - TERAZ NA POLSACIE !
- Ponad rok temu
-
Aikido zdecydowanie najskuteczniejszy styl walki
- Ponad rok temu
-
6 grudnia - K1 final
- Ponad rok temu
-
Urazowość w boksie
- Ponad rok temu
-
Kraje o najwyższym poziomie Tajskiego Boksu ?
- Ponad rok temu
-
pomoc w wyborze ;(
- Ponad rok temu
-
Krakowskie Sparingi Biofuturo - MT,K 1,Boks,MMA
- Ponad rok temu
-
Najlepsze kluby Muay Thai na świecie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy w kickboxingu
- Ponad rok temu
-
Puchar Europy w K-1 i muay thai | turniej K-1 MAX - zdjęcia!
- Ponad rok temu