Kraje o najwyższym poziomie Tajskiego Boksu ?
Napisano Ponad rok temu
No i oczywiście Holandia Ale najbardziej podziwiam Tajów i Białorusinów 2 biedne kraje walczą bo to jest jedna z niewielu rzeczy żeby sie wybic czyli zarobic dużo pieniedzy W Polsce rownież jest dobry poziom tajskiego Zastaniawiam sie skoro mamy wielu bardzo dobrych wojowników to dlaczego nie możemy dorównac np tajom i białorusinom Ktoś zaraz napisze że wspomniani wyżej cwiczą od "małego" ale czy tak naprawde jest to główny powód ich sukcesów czy po prostu wynika to z zupełnie innej mentalności ? Czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i na wyspach Suli Suli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2.Australia
3.Hollandia,Franjca,Białoruś,Rosja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
John Wayne Parr to jak by nie patrzeć też legenda. Pawel Słowiński jednak się szkolił w Australii więc poziom jest naprawde wysoki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz to moje osobiste spostrzeżenie jednak trójka Contendera Asia to nie byle kto.
John Wayne Parr to jak by nie patrzeć też legenda. Pawel Słowiński jednak się szkolił w Australii więc poziom jest naprawde wysoki.
PAwel sie szkolil w WMC na Koh Samui przez dluuuuuuuuuuuugi czas.... moj kolega Kiwi go tam poznal wlasnie na treningach zanim w ogole Pawel walczyl choc raz w K1
tu masz nawet clip z nim trenujacym tam:
Napisano Ponad rok temu
Wiesz to moje osobiste spostrzeżenie jednak trójka Contendera Asia to nie byle kto.
PAwel sie szkolil w WMC na Koh Samui przez dluuuuuuuuuuuugi czas.... moj kolega Kiwi go tam poznal wlasnie na treningach zanim w ogole Pawel walczyl choc raz w K1
tu masz nawet clip z nim trenujacym tam:
Napisano Ponad rok temu
8ONo i oczywiście Holandia Ale najbardziej podziwiam Tajów i Białorusinów [...] W Polsce rownież jest dobry poziom tajskiego
Nie porównuj poziomu tajskiego w Holandii, Tajlandii i Białorusii oraz w Polsce. Proszę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak teraz. Ale jakos 3 lata temu na gali MMA w Warszawie ogladalem walke jakiegos 17-letniego debiutanta Bialorusina, ktory... zniszczyl polskiego mistrza swiata.
Dla mnie ta walka jest wykladnikiem poziomow.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pomoc w wyborze ;(
- Ponad rok temu
-
Krakowskie Sparingi Biofuturo - MT,K 1,Boks,MMA
- Ponad rok temu
-
Najlepsze kluby Muay Thai na świecie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy w kickboxingu
- Ponad rok temu
-
Puchar Europy w K-1 i muay thai | turniej K-1 MAX - zdjęcia!
- Ponad rok temu
-
Badania lekarskie
- Ponad rok temu
-
Na początek TKD czy odrazu kickboxing
- Ponad rok temu
-
Mariusz Cieśliński na gali "Muaythai Legends"
- Ponad rok temu
-
Chinuk Gym Białoruś