Skocz do zawartości

Zdjęcie

Aikido...Piękne dla oka...A w samoobronie "ciniutko&quo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

budo_kolos
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Aikido...Piękne dla oka...A w samoobronie "ciniutko&quo
czytam ten wątek i nie wiem zupełnie z jakiego powodu przyszło mi do głowy pytanie. (nie wiem skąd to skojarzenie, ale muszę je zadać)

Ludzie dlaczego jecie jakieś rosoły, ogórkowe... czy inne zupki?
Przecież wiadomo wszem i wobec że najlepsza jest pomidorowa (mojej mamy).
I każdego kto twierdzi inaczej po prostu marnuje swój czas, żołądek i jest kulinarnym lamerem i nie będę nawet z nim rozmawiał skoro się nie zna na.

Sory za offtopa
  • 0

budo_dxa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 386 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam dosyc kolesi ktorzy przychodza na trening, nie potrafia uderzyc np. lewym prostym a potem wychodza na ulice i mowia ze aikido nie jest skuteczne .

I zdecydowanie Akido ich nauczy jak uderzac tego przykladowego lewego prostego :)
  • 0

budo_aikia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 641 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

trenuje aikido i wczesniej nic innego nie trenowalem,ale od dziecka lubie sie nap....alac . po pol roku treningu mialem solowe z gosciem i zgadnijcie jaki byl wynik? wygralem bez zadnego szwanku.

No to gratulacje! Chyba , ze ten gosc od solówy to był kulawy, w sztok pijany menel spod śmietnika.

P.S. Zastanawiałes sie kiedys czy nie prosciej sie przepisac na KravMaga? Co by nie powiedziec , KM szybciej i skuteczniej nauczy cie nap...alac. Bedziesz miał wiecej czasu na solowy i sparingi.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024