Nowa książka o kyokushin karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amazon polski nie lubi, lepiej przez inny ebookowy system. Amazon nie ma DRM, lepiej by było przez empik chyba. Kindle jest słabo u nas wspierany, ma swój format. Ja np używam komórki lub tabletu do czytania
rynek polskojezycznych ksiazek-ebook nie istnieje. Polski nie ma w elektronicznej swiatowej ksiegarni.
Napisano Ponad rok temu
istnieje istnieje
ja w calym kindle znalazlem 21 polskojezycznych pozycji. to wszystko. Ty masz cos wiecej?
Napisano Ponad rok temu
Amazon ma Polaków w dupie, my miejmy Amazona
Napisano Ponad rok temu
bo kindle jest w Polsce mało popularny. U nas Epuby chodzą głównie a nie format amazona monopolisty prawie
Amazon ma Polaków w dupie, my miejmy Amazona
to sa biznesowe decyzje, a nie gra na emocjach.
Napisano Ponad rok temu
Amazon dał ciała i tyle, tak jak kiedyś ebay.
My mamy swoje księgarnie i allegro i mamy ebay i amazon w poważaniu;)
Rynek ebooków tu się bardzo rozkręca, nie bazuj na amazonie.
Ja czytam z tabletu i komórki, żona z e-czytnika, prawie wszyscy w otoczeniu się na eksiązki przeżucili przynajmniej częściowo.
Napisano Ponad rok temu
niekoniecznie
Amazon dał ciała i tyle, tak jak kiedyś ebay.
My mamy swoje księgarnie i allegro i mamy ebay i amazon w poważaniu;)
Rynek ebooków tu się bardzo rozkręca, nie bazuj na amazonie.
Ja czytam z tabletu i komórki, żona z e-czytnika, prawie wszyscy w otoczeniu się na eksiązki przeżucili przynajmniej częściowo.
jesli chodzi o sprzedaz ksiazek to amazon jest na swiecie numero uno. czemu nie jest w Polsce? bo jak polskie firmy-wydawnictwa sprzedaja pliki pdf jako "wersje elektroniczna" ksiazki to jest po biznesie.
do konca listopada moja ksiazka o BOSU bedzie dostepna na amazon w polskiej wersji. najpierw jako paperback a chwile pozniej jako ebook.
Napisano Ponad rok temu
Ale co do pdfów to się mylisz. Większość to epuby a nie pdfy.
A w Polsce nei jest numero uno bo mamy swoje księgarnie i tyle.
Napisano Ponad rok temu
fajnie, z amazonu też na tablecie przeczytam.
Ale co do pdfów to się mylisz. Większość to epuby a nie pdfy.
A w Polsce nei jest numero uno bo mamy swoje księgarnie i tyle.
tak przykladowo wyglada ten polski ebiznes. DLatego amazon nie wszedl do Polski.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
To tania książka, nie tyle ebook co do samodzielnego wydruku.
To inna kategoria
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę pogrzebałem w necie i znalazłem trening rosyjskiego zawodnika z użyciem gumowych cyców
Mowia ze w Rosji bieda i zacofanie....
w trzecim cwiczeniu - przy lateralnych hokejowych przeskokach widac u cwiczacego braki w koordynacji, ktore rzutuja na utrzymanie rownowagi. W tym wykonaniu cwiczenie jest malo efektywne. Strata czasu.
Generalna zasada - mozna robic tego typu cwiczenia po opanowaniu techniki.
Cwiczenia dobrze dobrane dla walki, w koncowce kazdego cwiczenia zawodnik przyspiesza i dynamizuje cwiczenie - w przeciwienstwie do filmikow z crossfit.
Chodzi o to zeby bylo mocno, technicznie poprawnie i dynamicznie na koncu cwiczenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi przy takich ćwiczeniach umierają kolana śmiercią wolną i bolesną
przychodzi moment w zyciu kazdego czlowieka, ze wykonywanie cwiczen typu "stop and go", podskokow, przeskokow itp jest ciagle wykonalne, ale juz niezdrowe.
Sam nie gram juz w pilke nozna na sali, nie gram w koszykowke i nie biegam. Robie dalej treningi skocznosciowe, ale mam to pod kontrola, nie jest to element gry czy walki.
Nie biegam - jezdze na lyzwach i rolkach. Kiedys napisalem, ze hokej jest "low impact" sport - na pewno jesli chodzi o sama jazde na lyzwach. To jest ruch typu "sliding motion" - nie cierpia stawy kolanowe, kregoslup od uderzen - "mini ladowan", pod warunkiem ze ma sie opanowana technike i rownowage. Mam wiecej fun z jazdy na lyzwach czy rolkach niz z biegania.
Jestem pewien, Laser, ze gdybys robil statyczne cwiczenia na BOSU, to by ci to pomoglo, a nie zaszkodzilo.
Napisano Ponad rok temu
Ba, nawet polubiłem bieganie a nigdy go nie trawiłem
Napisano Ponad rok temu
Twoja ksiazka jest w koncu dostepna po Polsku na Amazon? Bo ja widze tylko angielskie tytuły
Napisano Ponad rok temu
wyborowa:
Twoja ksiazka jest w koncu dostepna po Polsku na Amazon? Bo ja widze tylko angielskie tytuły
Polska wersja zgodnie z umowa jeszcze przez rok jest w domenie wydawnictwa Aha.
bez problemu dostepna w empiku, przez internet (drugie wydanie). Ale to jest tez koncowka drugiego wydania.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zgrupowanie Seido Karate z Shihan Roger Thyer-Jones
- Ponad rok temu
-
Kimono do karate
- Ponad rok temu
-