SYSTEMA KRAKÓW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
matkal ja Ci tak z dobrego serca radze, zajmij się Ty lepiej tym kursem dla Zomoli
Merytorycznie jak zwykle zabijasz.
Napisano Ponad rok temu
No przecież o nim piszę i właśnie się nim zajmuję.matkal ja Ci tak z dobrego serca radze, zajmij się Ty lepiej tym kursem dla Zomoli Smile
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi ze na kursie dla zomoli bys sie lepiej czuł.
Oczywiście ze 6 msc trenowania czegos to mało, ale lepsze to niż nic, i oczywiście ze wole kogos z takim stażem od kogos moge się dowiedzieć coś niż jakies jednorazowe seminarium z jakims mistrzem za kij wie ile kasy- to mnie nie interesuje.Jak Ryabko tu przyjdzie i będzie uczył za 50 zł miesięcznie to się napewno zapisze ale szczerze w to watpie ze przyjedzie.
Jak ktoś watpi w kompetencje trenera to niech nie przychodzi to jest chyba jasne i oczywiste.
Napisano Ponad rok temu
Gdy brakuje argumentów pozostają inwektywy ?Chodziło mi ze na kursie dla zomoli bys sie lepiej czuł.
Cóż bardzo trafione sally biorąc pod uwagę że specnaz i zomo to jedno gówno. Ale skoro zakres szkolenia i wymagań jest podobny to ty tam się będziesz czuł świetnie
I tu dobrze gadasz . Mam nadzieje że dzięki naszej wymianie zdań ludzie trochę pomyślą i zastanowią się nad wyborem. Ja idę się pokulać . A wy róbta se HogwartJak ktoś watpi w kompetencje trenera to niech nie przychodzi to jest chyba jasne i oczywiste.
MAGIA 8O
Napisano Ponad rok temu
Nu mołodiec zgadnij kto to napisał. Podoba mi się twój tok rozumowania.
Autorem cytatu którego przytoczyłeś jest instruktor Systemy z Wawy , cytat pochodzi z innego forum .Osoba ta akurat wypowiada się bardzo konkretnie, czy uważasz że przez systematyczny udział w takich szkoleniach nie można się nic nauczyć ,mając jak w tym przypadku bagaż doświadczeń z karate oyama czy szermierki.
Wybaczcie ale ta dyskusja sprzyja bardziej niemiłym emocją niż konkretom, ponieważ ani ja ani nikt inny wypowiadający się w tym temacie nie wie o Systemie na tyle dużo by móc się wypowiadać w oparciu o własne doświadczenia nie warto dalej w to brnąć. Opierając się tylko na przypuszczeniach możemy za daleko odejść od prawdy. Ja zdecydowałem spróbować
Napisano Ponad rok temu
Wiem o tym , zwróć uwagę na wypowiedż tego pana , pozwól że zacytuję"Autorem cytatu którego przytoczyłeś jest instruktor Systemy z Wawy , cytat pochodzi z innego forum .Osoba ta akurat wypowiada się bardzo konkretnie,
Proszę zwróc uwage na ten fragment :Witam wszystkich , jakoś nie śledziłem tutaj tego wątku , wiec spieszę z informacjami.
Właśnie wróciłem z seminarium w Moskwie- był to mój trzeci wyjazd wszystkie związane z Systemą. Udało mi sie wrócić z certyfikatem instruktora, choć trzeba przyznać że daleko mi do poziomu instruktorów z Rosji :-)
W warszawie od poinad 2 lat ćiwczymy z grupą znajomych i powoli pracujemy wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu i po dalsze info.
Po trzech latach gościu pisze że daleko mu do poziomu instruktorów, więc ja bardzo cieszę się ze oceniasz go jako osobę kompetentną bo w takim przypadku dałeś sam sobie odpowiedż na pytanie czy bagaż doświadczeń z KK i szermierki wystarcza. Ja myślę że nie.Ale oczywiście to twoja decyzja z podjęciem szkolenia . Z twoich wypowiedzi sądzę że jesteś zapaleńcem i spełnią się twoje marzenie trenowania Sysemy mnie nie pozostaje nic innego jak życzyć ci powodzenia i dobrej zabawy.Właśnie wróciłem z seminarium w Moskwie- był to mój trzeci wyjazd wszystkie związane z Systemą. Udało mi sie wrócić z certyfikatem instruktora, choć trzeba przyznać że daleko mi do poziomu instruktorów z Rosji :-)
Napisano Ponad rok temu
na zakończenie ciekawy filmik z Rybako [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziękuje za życzenia , Tobie też życzę wiele dobrego
Napisano Ponad rok temu
Mamy tu jak widać ludzi małej wiarysześć miesięcy na opanowanie stylu,systemu w celu przekazywania nabytej wiedzy innym to niemożebna niemożliwość .
W styczniu 1976 roku judoka ze Szczecina Marian O. nie mając jakiejkolwiek wiedzy o aikido założył pierwszą w Polsce ( wcześniejszych, nieudanych prób nie liczę) sekcję aikido dzięki czemu ludziska ćwiczą tę sztukę już 32 lata. Wtedy nie było książek po polsku, internetu z youtubem oraz (szok!) video. A dziesięć lat temu aikidoka z Poznania ( a nie np. judoka lub zawodnik sportowego jiu jitsu ze zbliżoną bazą techniczną) Karol M. zaszczepił brazylijskie jiu jitsu, też startując w zasadzie od zera.
Tak więc chłopaki z Krakowa nie łamcie się byle pierdołami i róbcie swoje!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie pare razy juz ogladalem w akcji tego pana i Sisteme. Nawet gdzies mam materialy filmowe, kurza sie u mnie na polce od lat.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Mamy tu jak widać ludzi małej wiarysześć miesięcy na opanowanie stylu,systemu w celu przekazywania nabytej wiedzy innym to niemożebna niemożliwość .
W styczniu 1976 roku judoka ze Szczecina Marian O. nie mając jakiejkolwiek wiedzy o aikido założył pierwszą w Polsce ( wcześniejszych, nieudanych prób nie liczę) sekcję aikido dzięki czemu ludziska ćwiczą tę sztukę już 32 lata. Wtedy nie było książek po polsku, internetu z youtubem oraz (szok!) video. A dziesięć lat temu aikidoka z Poznania ( a nie np. judoka lub zawodnik sportowego jiu jitsu ze zbliżoną bazą techniczną) Karol M. zaszczepił brazylijskie jiu jitsu, też startując w zasadzie od zera.
Tak więc chłopaki z Krakowa nie łamcie się byle pierdołami i róbcie swoje!
Pozdrawiam
wszystko się zgadza.
Napisano Ponad rok temu
Nie trzeba chyba wyjasniać, jaki byłby rezultat tej techniki wykonywanej w rzeczywistości...
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ściągnij sobie filmik reklamowy z tej strony, znajdziesz tam "obrony" systemy... BTW mam tą taśmę i mogę ci zaręczyć ze większość technik jest podobnie debilna.
Mogę się doczepiać 95% technik z systemy lub kadochnikowa. Wybrałem akurat tą, bo właśnie oglądałem...
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav-Maga w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Jaki ochraniacz na krocze polecacie?
- Ponad rok temu