W każdym razie raz jeszcze Gratuluje

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bse. Jeśli chodzi o zawodników z byłego ZSRR to zawsze sądziłem, że to goście cechujący się ogromną wydolnością i siłą. Po pierwszym spotkaniu z Sensei Andżejem Milewskim / tak się pisze imię po litewsku / moje wyobrażenia legły w gruzach. Zawodnicy Ci rzeczywiście mają wspaniałą wydolność ...popartą wspaniałą techniką. Dużo czasu poswięcają pracy nóg i timingowi. To już nie jest bezsensowne tłuczenie się po udach i brzuchach...Masz przeciwnika złapać w odpowiednim momencie / na wdechu / i skończyć walkę. Niestety nie byłem na obozach na Litwie...ale znam kogoś kto był :wink: Wiem, że generalnie Litwini są świetnie wyszkoleni technicznie, robią wspaniale ido - geiko i kata. Poza tym tam idzie dość duża kasa na sport i najlepsi zawodnicy mają stypendia i mogą skupić się na treningu a nie prozie życia. Więcej pewnie powie Maniak, który trenował z Litwinami i wie na temat metodyki ich treningu więcej niż ja. Pozdrowionka. S
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NAJLEPIEJ KRYTYKOWAĆ NIE CZYNIĄC NIC SAMEMU TO TYPOWO POLSKIE. A WYBOROWA NA TYM FORUM TYLKO TO CZYNI POMIJAJĄC WYCHWALANIE SWOJEJ KSZIĄZKI.
Napisano Ponad rok temu
Wyborowa może sprecyzujesz zarzuty ...gdzie tu kaszana?
![]()
Szkoda, że nie zauważyłem Sensei ...Ale widocznie był skoro krytykuje...
Napisano Ponad rok temu
NAJLEPIEJ KRYTYKOWAĆ NIE CZYNIĄC NIC SAMEMU TO TYPOWO POLSKIE. A WYBOROWA NA TYM FORUM TYLKO TO CZYNI POMIJAJĄC WYCHWALANIE SWOJEJ KSZIĄZKI.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu