To ja jestem gdzieś pomiędzy Wami
to tak jak w wieku z tego co widze ;P
Napisano Ponad rok temu
To ja jestem gdzieś pomiędzy Wami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już czuję się trochę za duży do akrobatyki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uira oj robi różnicę w parterze
jak sparowałem z niższym kumplem to miał ze mną problemy - mimo mojej mizernej techniki - właśnie dla tego że jestem wyższy
Napisano Ponad rok temu
hmm chyba łatwiej utrzymać pozycję, zapiąć gardę etc... moim zdaniem przy takim samym poziomie techniki wyższy będzie miał łatwiej, nie wiem może ktoś kto się lepiej zna na bjj temu zaprzeczy.a jak się wzrost przydaje w parterze??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm chyba łatwiej utrzymać pozycję, zapiąć gardę etc... moim zdaniem przy takim samym poziomie techniki wyższy będzie miał łatwiej, nie wiem może ktoś kto się lepiej zna na bjj temu zaprzeczy.a jak się wzrost przydaje w parterze??
Mi się wydaje, że w tym wypadku jest podobnie jak w kategoriach wagowych ale to tylko zdanie amatora
Dartagnan spoko filmik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam że poprostu to tylko tak wyglądało że ona dostała, tak jest bardzo często że wygląda groźne, a tak naprawdę nic się nie stało, gancho przeleciało jej blisko głowy chyba sami wiecie że tak często bywa, a poza tym prawie zawsze chroni cię garda, a co do tego co:Czy w 0:41 ta dziewczyna wyłapała gancho? Ja wiem że na roda jest równouprawnienie i wogóle ale bez przesady...
dlatego zrezygnowałem z capoeiry. w roda często "wygrywa" ten bardziej bezwzględny, z mniejszą ilością zahamowań i agresywniejszy niekoniecznie lepszy technicznie. spora część akcji w tym filmiku jest dla mnie na zasadzie ze ktoś wyhamował kopnięcie, celowo nie trafił i wyłapuje za karę band czy inne obalenie. wolę BJJ jasne proste reguły, jedziecie obaj na 100%, jak nie umiesz wyjść z techniki to klepiesz a potem można przybić pionę i iść na browar (no chyba ze się na jakiegoś chamka trafi ale to nie za częso bywa bo zazwyczaj takim szybko się coś przytrafia)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu