Soren, masz absolutną rację. Z tym, że mi nie chodzi jedynie o wzrost - z tego, co wyczytałem, zwiększenie ilości hormonu wzrostu, co można uzyskać dzięki temu stymulatorowi, ma wpływ także na inne rzeczy, takie jak wzrok, słuch, pamięć, koncentracja, sprawność itd. To także jest nie bez znaczenia. No i oczywiście pomaga zwiększyć beztłuszczową masę mięśniową.nie mówię że nie rośnie się wcale ale jak juz zostało to zauważone to kwestia genów każdego człowieka z osobna. Da się jednak zauważyć ze mało kto po 20 roku życia rośnie, a ten centymetr wiecej dzięki temu tajemniczemu suplowi nie jest wg mnie wart takiej kasy jak się za to daje
Stymulator hormonu wzrostu - kupować czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z góry proszę moderatorów, żeby nie usuwali tego tematu, chociaż ktoś kiedyś mi tu napisał, że tematy o "dopingu" są zawsze usuwane.
forum sportowe nie powinno uczyc dopingu. Barbarus jesli chcesz znac moja opinie to nawet nie mysl o takich substancjach. pruj zyly na treningach, jedz zdrowo, ewentualnie doloz sobie jakias legalna suplementacje i zobaczysz ze bedziesz wymiatal. nie kombinuj z dopingiem.
jesli chodzi o twoj wzrost to zaakceptuj siebie.
to moje skromne zdanie.
pozdr
Itosu
PS. odnosnie tematow o dopingu to moim zdaniem budo nie powinno zawierac takich topicow.
Napisano Ponad rok temu
PS. odnosnie tematow o dopingu to moim zdaniem budo nie powinno zawierac takich topicow.
Produkty, które on wkleił to raczej nie doping ...
Napisano Ponad rok temu
Topic i wypowiedzi dotyczyły stymulatorów hormonu wzrostu, którym bardzo daleko do dopingu (tyle, że autor o tym nawet nie wiedział).
O zażywaniu hormonu wzrostu z zewnątrz jako formy dopingu nikt tu nie pisał.
PZDR
EDIT: Gubrin był szybszy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ktoś może się wypowiedzieć o gh balance? Piszą, że naturalny hormon wzrostu, że działa, że bezpieczny. A jak jest naprawdę? Opinie ma różne, stąd nie wiem czy mogę się nimi sugerować
Ćwiczę od kilku miesięcy: dieta + kreatyna, ale efekty nie są takie, jabym sobie tego życzył.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przećwiczenie, czy wpływ antybiotyków?
- Ponad rok temu
-
jak połączyc drązek i pompki?
- Ponad rok temu
-
Spalacze tłuszczu
- Ponad rok temu