ktory rash guard lepszy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nike nie są stworzone konkretnie do kulania się. Widziałem kilka przypadków ich użycia na macie, lecz sam wolę rashe stworzone do tego celu. Polecam Manto, bo dobre i w miarę tanie. Underarmour w Polsce nie uświadczyłem.
Napisano Ponad rok temu
Cieniutki material, normalnie nieczuje sie go na sobie, po treningu nierobi sie z niego szmata do podlogi.
Ogolnie cena tez nie jest wygorowana :-)
Ale jak chcesz sie lansowac na treningu to bierz Manto 8)
Napisano Ponad rok temu
UA ma bardzo szeroka game produktow, jak na wynalazce rash guardow przystalo. Ale w zwiazku z tym sa wersje letnie i zimowe, oraz pod konkretne sporty. Wiec warto sprawdzic za wczasu modele, bo mozna sie naciac.
Napisano Ponad rok temu
Co kto lubi. Dla mnie rashguard Nike to większy lans, kiedy wszyscy w klubie używają tych stworzonych do sportów walki.Ale jak chcesz sie lansowac na treningu to bierz Manto 8)
Napisano Ponad rok temu
A jaka jest różnica miedzy tymi "specjalnie stworzonymi do walki " a tymi drugimi.Co kto lubi. Dla mnie rashguard Nike to większy lans, kiedy wszyscy w klubie używają tych stworzonych do sportów walki.Ale jak chcesz sie lansowac na treningu to bierz Manto 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze ktos by mialby linka do jakies strony pokazujacej ktory to Wy uzywacie? dzieki serdeczne
Napisano Ponad rok temu
ale jakie Nike wy uzywacie bo w necie przeczytalem ze rush guard Nike jest przeznaczony do:.... plywania i ochrony przed sloncem w tym czasie
dokładnie takiego
a gaci Manto używam jako kąpielowek
Napisano Ponad rok temu
dokładnie takiego
dar ja serio pytam nie ma oficjalnego Nike do MMA - moge tylko tu Nike dostac i nie wiem ktorego mam kupic dlatego prosze o linka najlepiej. sam znalazlem jedynie to ale to niby do pilki noznej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
dokładnie takiego
dar ja serio pytam nie ma oficjalnego Nike do MMA - moge tylko tu Nike dostac i nie wiem ktorego mam kupic dlatego prosze o linka najlepiej. sam znalazlem jedynie to ale to niby do pilki noznej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
te do piłki nożnej są często dużo lepsze bo są robione z materiału, który przepuszcza powietrze więc są bardziej komfortowe dlatego ja bym polecił "najacza" choć Manto też są dobre
Napisano Ponad rok temu
czyli to co wrzucilem jako link Nike jest ok?
ps. manto nie dostane tutaj w Chinach
Napisano Ponad rok temu
I czym sie tu lansować, małym znaczkiem nike 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rashe Manto poleciłem, bo uzywam i sobie chwalę (swoją drogą wzory z nich nie schodzą ani trochę, w przeciwieństwie do Atamy na przykład). Nie mówiąc o tym, że są generalnie tańsze, szczególnie porównując z Nike Pro. Niedługo wypróbuję rasha Clinch Gear, wtedy też coś napiszę dla porównania.
Nie wiem, czy faktycznie rashe robione pod konkretny sport są lepsze od Nike'a czy innej firmy, nie wiem, czy i czym się różnią. Uważam jednak, że porządny odtwarzacz MP3 zawsze będzie lepszy, niż taki wbudowany w telefon, podobnie kalkulator, stoper czy co tam jeszcze sobie chcesz. Uważasz inaczej? Ok, tylko czemu myślisz, że mnie to obchodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uzywam Nike Pro Compression :-) No Shabu napisz czym sie rozni Nike od rashow przesznaczonych do "sportow walki" Tym ze nie ma napisu "Manto" albo ma w pyte niepotrzebnych wzorkow ktore po 3 treningach sie scieraja i drapia przeciwnika po mordzie :-) ?? Ale shabu pewno mysli ze rash "firmowy" daje mu 2+ do techniki i 3+ do siły +5 respekt, dlatego uzywa tylko ciuchow "stworzonych do walki"
I czym sie tu lansować, małym znaczkiem nike 8O
Pozwól, że Ci odpowiem.
Mogę wypowiadać się jedynie w temacie raszy Manto bo przy ich tworzeniu pracuje. Nie wiem jak sprawują się inne "przeznaczone do sportów walki". Zaznaczam również, że nie testowałem rasza Nike.
1.nadruki
w raszach Manto nadruki wykonane są techniką, która gwarantuje, iż nadruk nigdy nie zostanie starty, nie odpadnie a tym samym nie będzie "drapał przeciwnika po mordzie"
2. krój
- krój raszy Manto oraz kilku innych firm "przeznaczonych do sportów walki" jest specjalnie stworzony tak aby zwiekszyć wytrzymałość produktu w pewnych newralgicznych punktach. Nie wiem czy taki krój ma Nike.
- dzięki uwagom czołowych zawodników sceny światowej krój naszych raszy ewoluuje z każdą kolekcją aby dopasować się do najwyższysz standardów sprzętu do treningu sztuk walki. Dlatego też obecnie oferujemy dwa różne kroje.
Może właśnie dlatego to Manto a nie Nike robi rasze dla takich szkół jak
Gracie Barra
Alliance
Renzo Gracie Academy
czy też wszytkie rasze na Panams 2007
Mam nadzieję, że przybliżyłem Ci nieco różnice. Co oczywiście nie zmiania faktu, że każdy trenuje w czym mu wygodnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Adult black belt finals NO GI
- Ponad rok temu
-
Złamane żebro
- Ponad rok temu
-
Pierwszy brązowy pas bjj w Gnieźnie!
- Ponad rok temu
-
Wieści z USA - MŚ NO GI JIU JITSU!
- Ponad rok temu
-
Jaki stabilizator kolana do bjj?
- Ponad rok temu
-
Brak postępów w BJJ. Im dłużej tym gorzej:-)
- Ponad rok temu
-
Nowe promocje w Alliance Polska (kolejny braz)
- Ponad rok temu
-
Carlos "Sapao" Ban - seminarium
- Ponad rok temu
-
Srodki do czyszczenia mat
- Ponad rok temu
-
Po obozie Gracie Barra Draculino Team Poland...
- Ponad rok temu