Postęp bez wysiłku :/
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo mi się to podoba no ale cóż świat idzie do przodu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że takie pigułki raczej znajdą zastosowanie w rekonwalescencji, niż w amotorskim lub zawodowym sporcie. Milionów lat ewolucji nie da się oszukać jedną pigułką i nie wierzę, że może to zastapić prawdziwy sport.Wg członków ekipy badawczej, pigułki powinny znaleźć zastosowanie w leczeniu chorób degeneracyjnych mięśni, m.in. dystrofii mięśniowej, i "podkręcić" prozdrowotne efekty ćwiczeń u osób z grup ryzyka np. cukrzycy.
Jedna z najbardziej leniwych nacji. Oni nawet biorą samochód żeby podjechać 200 metrów do spożywczego . Ten naród sam siebie doprowadzi do zagłady, wszyscy wymrą na choroby serca, albo utoną we własnym tłuszczu.ale zenada, wiadomo hamburgery wszystko wymysla byle nie ruszyc dupy z miejsca
edit: Zapomniałem dodać, że jeśli ktoś się boi, że w przyszłości ludzie nie będa uprawiac sportu tylko łykać prochy to was uspokoję :wink: . Z tym jest podobnie jak z ropą, zbyt dużo kasy jest utopionej w różnej maści sprzęt sportowy, odżywki itp. itd. Takie pigułki, nie dość że pewnie powodowałyby pełno efektów ubocznych, to jeszcze kosztowałyby baardzo dużo i były raczej unikatem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale spójżcie na to z innej strony
Myślę, że takie pigułki raczej znajdą zastosowanie w rekonwalescencji, niż w amotorskim lub zawodowym sporcie. Milionów lat ewolucji nie da się oszukać jedną pigułką i nie wierzę, że może to zastapić prawdziwy sport.Wg członków ekipy badawczej, pigułki powinny znaleźć zastosowanie w leczeniu chorób degeneracyjnych mięśni, m.in. dystrofii mięśniowej, i "podkręcić" prozdrowotne efekty ćwiczeń u osób z grup ryzyka np. cukrzycy.
Spójrz też z takiej strony że sterydy były wymyślane jako lekarstwa i nadal są przez mniejszość w ten sposób stosowane.
Napisano Ponad rok temu
hehe , niedlugo do hamburgerow w McDonaldzie w zestawie bedzie taka pigułka zamiast zabawki :twisted:ale zenada, wiadomo hamburgery wszystko wymysla byle nie ruszyc dupy z miejsca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz chce widziec te zastepy chudych szczypiorow co w magiczny sposob w wakacje podczas siedzenia przed kompem zamieniaja sie w Sappow
"Dr Ronald Evans, szef projektu z Salk Institute w Kalifornii, tłumaczy, że mięśnie są oszukiwane, by wierzyć, iż są codziennie trenowane. AICAR i GW1516 wpływają na te części mięśnia, które reagują wyłącznie na ćwiczenia fizyczne. Nie przypominają jednak steroidów, ponieważ nie zwiększają masy, ale przeprogramowują kurczące się wolno włókna. W wyniku tego zabiegu mogą one działać dłużej, nie męcząc się."
Ten lek ma działać trochę na zasadzie winstrolu - poprawia siłę lub wytrzymałość (zależnie od przyjętego celu). Żadne pigułki nie spowodują przyrostu masy mięśniowej, tylko żarcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byś się zdziwił ilu informatyków sporty walki trenuje Wink
widzę, że dwóchDokładnie. Cool
Napisano Ponad rok temu
"grupa dresów została pobita przez agresywnego emeryta"
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze ja :wink:
widzę, że dwóch
No ja naliczyłem powyżej 10 w Knajpie wnioskując z rozmów
Napisano Ponad rok temu
ja bym powiedział
"grupa dresów została pobita przez agresywnego emeryta"
czy to źle??
Napisano Ponad rok temu
To chyba będzie razem .. czterech (po konsultacji z kalkulatorem)...
Jeszcze ja :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
treningi, siłownia, rozstępy
- Ponad rok temu
-
Kozieradka (zioła dla zdrowia i nie tylko)
- Ponad rok temu
-
Kwas linolowy (cla)
- Ponad rok temu
-
Jaja kurze-szkodliwe??
- Ponad rok temu
-
podciaganie nachwytem
- Ponad rok temu
-
Teoria zręczności Bernsztajna