Wybór wiatrówki
Napisano Ponad rok temu
Wiatrówka ma służyć głównie do amatorskiego strzelania w tarcze itp.
Z dostępnego przedziału cenowego przeszukując militaria.pl mamy do wyboru:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Która z nich jest najlepsza wg.was? pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 111111111111111111 zmień sklep poniważ militaria.pl kroją bezlitośnie !!!!!!!!!!!!!
na znanych serwisach aukcyjnych znajdziesz to samo tylko dużo taniej.
Napisano Ponad rok temu
Zagadałem z tym kumplem któremu zamierzamy kupić i ustaliłem takie preferencje:
Wiatrówki karabinek(długa) , napęd sprężynowy z dolnym lub bocznym naciągiem , kaliber 4.5
Jeśli możecie polecić jakiś znośny model przy 150zł to byłoby miło. pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co2 karabinek za 150 zl .... to już w ogóle. Ale zacznijmy od początku. Ile możesz dać ? Jak to ma być celne? Do ilu metrów ma byc celne? Co za tym idzie do czego chcesz strzelać ? Jak długo chcesz się w to bawić?Fox tzn czego? sprężynowej czy co? Ja jeśli bym dla siebie kupował to bym na co2 jednak wziął ale kolega woli tak jak pisałem mimo że zna wady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to bym dla siebie brał to owszem zaczekałbym i uzbierał na coś konkretnego.
Czy ktoś słyszał jakieś opinie o wiatrówkach lider? Bo nie wiem czy wierzyć negatywom
Napisano Ponad rok temu
Mialem taki problem czy kupic cos lepszego czy tez aby starczylo na jeden oboz i potem wyrzucic.
Odrzucilem od razu bron na CO2 - koszty uzytkowania przez kilkadziesiat osob zbyt wysokie.
Zdecydowalem sie na chinszczyzne z bocznym naciagiem i nie zaluje - niski koszt zakupu, po wyregulowaniu bardzo celna zabawka. Przetrzymal sprzet mase strzalow na obozie i mimo tego ze musze nadzorowac srubki aby dokrecac - stosunek ceny do jakosci wydaje mi sie lepszy niz przy bardziej markowym sprzecie a wiecie jak to jest z obchodzeniem sie przez uzytkownikow ze sprzetem czyims. Caly poprzedni sezon sprzet wytrzymal potem ja go sobie zarzynalem i teraz znowu w tym sezonie posluzy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Galanos - nowy Gore tex?
- Ponad rok temu
-
Plecak KMS
- Ponad rok temu
-
plecal miejski ok. 30L - co polecacie?
- Ponad rok temu