Dolne plecy - problem
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem - chciałbym nieco wzmocnić dolne plecy ale nie na siłowni - mam nadzieje ze siłownia nie jest potrzebna? Czy jest? :? Może ktoś się wypowie...
Jakie znacie cwiczenia (nie z siłowni) na wzmocnienie miesni pleców, tych dolnych w okolicy krzyża?
Pozdrawiam 8)
skrypt
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Itosu 8)
PS. w temacie - mostki zapasnicze do usrania kolego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
robilem do usrania az dostalem kontuzji plecow ale juz jest ok zaleczylem pieknie... i znowu robie... do usrania
PS. fakt najlepiej dziala na kark.. podstawa 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, to superman.Unoszenie tułowia w leżeniu na brzuchu.. nie wiem czy to te supermenki czy nie ;]
do tego reverse hypers, czyli odwrocony superman - ponoszenie nog lezac na brzuchu. najlepiej lezec na czyms, zeby nogi zwisaly, i trzymac sie czegs z przodu. naj-najlepiej na pilce to robic.
Napisano Ponad rok temu
kurde fajna rzecz ten scribd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8Owywalam z treningu martwe ciagi i podrzuty. za duze ryzyko kontuzji sciegien i miesni pod kolanami
(miesnie pod kolanami = lydki?)
Napisano Ponad rok temu
(miesnie pod kolanami = lydki?)
kurde novo czepiasz sie. nie mam czasu na pisanie elaboratow. przeciez doskonale wiesz jakie miesnie i sciegna pracuja przy ciagach. chodzi o sciegna pod kolanami i miesnie tuz przy kolanach (miejsce w ktorym zaczyna sie gora lydki i dolna czesc dwuglowego). chodzi mi o to ze sa zbyt posciagane. potrzebuja regenarcji. jesli nastepnego dnia wykonam kilka interwalow po kilka minut intensywnego kopania to efekt nastepnego dnia jest nieciekawy... oslabione i posciagane miesnie i sciegna sa nastepnego dnia dynamicznie rozciagane. wiadomo chwilowe przeciazenia w kopnieciach sa duze. laczenie martwych ciagow i duzej ilosci kopniec dla mnie jest zwiazane z ryzykiem kontuzji. i to duzym... ale mowie ze pisze o swoim organizmie.
podr
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystkie? :wink:kurde novo czepiasz sie. nie mam czasu na pisanie elaboratow. przeciez doskonale wiesz jakie miesnie i sciegna pracuja przy ciagach.
to sie porozciagajchodzi mi o to ze sa zbyt posciagane.
spoko, rozumiem. ja u siebie na szczescie tego jeszcze nie zauwazylem.laczenie martwych ciagow i duzej ilosci kopniec dla mnie jest zwiazane z ryzykiem kontuzji. i to duzym... ale mowie ze pisze o swoim organizmie.
Napisano Ponad rok temu
to sie porozciagajchodzi mi o to ze sa zbyt posciagane.
o ja pierdziele no comment
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Piłka do ćwiczeń-gdzie kupić
- Ponad rok temu
-
Bebiko i inne mleka dla niemowlat, a suplementy...
- Ponad rok temu
-
alternatywa dla gruszki szybkościówki
- Ponad rok temu
-
Legalne srodki na koncentracje.
- Ponad rok temu
-
Krem/masc na blizny
- Ponad rok temu
-
Siniaki plus nadwyrężone mięśnie
- Ponad rok temu
-
Nadmierna potliwość
- Ponad rok temu
-
szukam taniej acz dobrej siłowni (Gdańsk/Sopot/Gdynia)
- Ponad rok temu
-
Trening a la Tyson
- Ponad rok temu
-
TRENING WALKI WRĘCZ - SCHEMATY
- Ponad rok temu