Szybkie uderzenia
Napisano Ponad rok temu
Niesamowita motoryka, szybkie uderzenia, ale żadne z uderzeń nie trafia w cel. Jak oceniacie swoje szanse w walce z tym panem? Czy to jakiś znany maestro? Co to za sztuka walki?
Napisano Ponad rok temu
A co do stylu, to coś wschodniego raczej, może kung-fu, albo karate.
Napisano Ponad rok temu
wystarczy sie przyjrzec np. otoczeniu czy ruchom jego głowy jak uderza
kolejny bullshit do sprzedazy dzieciakom co o jeden film z jetem li za duzo obejrzały
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to za sztuka walki?
Wing Chun, albo coś pochodnego.
oczywiscie,
wystarczy sie przyjrzec np. otoczeniu czy ruchom jego głowy jak uderza
kolejny bullshit do sprzedazy dzieciakom co o jeden film z jetem li za duzo obejrzały
Nie masz racji Mes - tzn. może film jest przyspieszany (nie chce mi się dochodzić), ale jego szybkość to nie jest nic nadzwyczajnego w kontrolowanych warunkach, siły za to pewnie za wiele za tym nie stoi, w sparringu na pewno byłby dużo wolniejszy.
Napisano Ponad rok temu
"Trzepanie dywanow"
Koles naprawde jest tak szybki ale na moje oko one nic nie waza.
Przewage na pewno ma w starciu "ulicznym" gdzie odpowiednie ataki na punkty szokowe daja duzo ale na ringu by nie powalczyl pewnie.
Pozrawiam
Napisano Ponad rok temu
I gardy nie trzyma.
Napisano Ponad rok temu
Tu lepszy i imo jak najbardziej prawdziwy filmik:
Napisano Ponad rok temu
Pozer raczej. Gadał bzdury i obrażał na internecie Dana Inosanto i Rick Young jako że mieszka najbliżej pofatygował się do tego Pana. Pan Tommy mało się nie posrał i szybciutko przeprosił..
Napisano Ponad rok temu
Jak oceniacie swoje szanse w walce z tym panem?
Na podstawie tego jednego filmiku? Nadupcyłbym mu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie masz racji Mes - tzn. może film jest przyspieszany (nie chce mi się dochodzić), ale jego szybkość to nie jest nic nadzwyczajnego w kontrolowanych warunkach, siły za to pewnie za wiele za tym nie stoi, w sparringu na pewno byłby dużo wolniejszy.
Rzeczywiscie - jesli dobrze kojarze inne filmy z tym kolesiem - facet jest szybki, ale i tak wyraznie widac ze ktoś mu chciał tej szybkości jeszcze dodać i w momencie uderzeń przyspieszył film, wystarczy luknąć na reakcje 'przeciwnikow'
Po chuj, ja tam dalbym mu stówe zeby nauczył moją panienke tak szybko ruszać prawą rękąNadupcyłbym mu
Napisano Ponad rok temu
Po chuj, ja tam dalbym mu stówe zeby nauczył moją panienke tak szybko ruszać prawą ręką
Ty chamie śląski, Ty
Napisano Ponad rok temu
a tarcie i wzrost temperatury?[...Po chuj, ja tam dalbym mu stówe zeby nauczył moją panienke tak szybko ruszać prawą ręką
Napisano Ponad rok temu
predkosc jest nienadzwyczajna, i stawiam orzechy przeciw diamentom że są bardzo słabe.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Maty typu Puzzle
- Ponad rok temu
-
Nos w SW
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Wejherowie znajdę szkółki sztuk walki