Commando Krav Maga i Moni Aizik w Warszawie, 02/08/08!
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam na strone - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jakiekolwiek pytania prosze kierowac pod emai - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
- nazwa "Commando"
- określenie najbardziej niszczący system
- wydawanie dyplomów także dla tych dla których będzie to pierwszy kontakt z SW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapoznając się ze stroną byłem gotów się udać na te zajęcia, ale cena jest prawdziwie odstraszająca. Rozumiem 100zł, ale 360!!!
60zł/1h to profesorowie prawa i medycyny biorą za porady.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w podpisie materiały szkoleniowexox22 w avatarze ma pokazaną część pierwszą szkolenia
Napisano Ponad rok temu
Nie ma nic o treningu w Polsce, napiszę jeszcze do nich i potwierdzę czy coś takiego ma się w ogóle odbyć.
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We definitely have an upcoming public seminar in Warsaw, Poland. Here is the link (from our official website): [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
The seminar is being hosted by one of our certified CKM Instructors, Alex Ostrouch.
Regards,
--
Henry Kou
Director, Combat Survival Inc.
Tel: 1-800-408-9218 (Canada & USA)
Tel: 1-416-485-3584 (Worldwide)
> Hi,
>on the website [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] I found an ad about a Moni Aizik seminar in Poland. However, on your website there is no such seminar. Is is a scam, or is Moni really coming to Poland?
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
natomiast z tego co mi się wydaje jego Krav Maga ma zupełnie inne korzenie niż Krav Maga Imiego, jednym słowem to zupełnie inna gałąź, zupełnie w Polsce nie znana.
Oglądając filmiki z jego nagraniami można powiedzieć że w jego wykonaniu jest to skuteczne czy lepsze od Krav Maga którą znamy? (obojętnie z jakiej federacji) nie wiadomo.
Ciekawostką jest to że zarówno Moni jak i Nardia (KAPAP - uczeń Moniego) przedstawiają niektóre techniki KM (np 360 stopni) jako nieskuteczne pokazując jak je obejść.
Patrząc na filmiki można się zastanawiać czy coś jest na rzeczy czy jest to tylko blagierstwo w stylu ty zrobisz tak a ja ci na to zrobię tak.
No nic ja napewno bedę zobaczyć Moniego w akcji.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Senshido nastawione jest wyłącznie na zwiększenie szans przetrwania w starciu na ulicy. Bardzo dużo uwagi poświęca się psychologii starcia- temu jak de- eskalować konflikt, jednocześnie podnosząc ego i usypiając czujność napastnika i w razie konieczności wykonać uderzenia wyprzedzające. Bardzo mi sie podobają metody szkoleniowe senshido, stanowiące możliwie najdokładniejsze odzwierciedlenie sytuacji które mogą wystąpić na ulicy.
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Dzieki wielkie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szczytno
- Ponad rok temu
-
Treningi KRAV MAGA w wakacje
- Ponad rok temu