Jaka maść na bark?
Napisano Ponad rok temu
czy możecie polecić jakąś maść?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym ketopromem smaruje na wszelki wypadek jakby jakieś zapalenie było ale może jest coś lepszego na to?
ktoś pisał że jakiś liotion mu na łokcia pomógł, może to?
Napisano Ponad rok temu
Ktoś mi mówił, że są odżywki na tego rodzaju sprawy (z chrząstką rekina bodajże), ale nie próbowałem, więc nie wiem czy działają...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slim mnie nie bolą mięśnie tylko coś w barku się uszkodziło, raczej naciągnęło
pewnie rehabilitacja by pomogła ale nie mam czasu poszukac ćwiczeń juz od miesiąca...
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, ze miesnie najzwyczajniej w swiecie musza sie wzmocnic , a wtedy bol barkow tricpesow itp od trzymania tarcz poprostu minie , albo bedzie o wiele mniejszy . Mysle ze smarowanie mascia za bardzo nie pomoze na slabe miesnie , ktore bola z wysilku .
Gdyby to były mięśnie to by nie było problemu. Tu chodzi o bark, który uszkodziłem sobie (a raczej uszkodził mi taki jeden) na treningu. A fastum zalecił mi ortopeda do którego polazłem po radę. Coś tam przebąkiwał, że jak nie pomoże, to w grę wchodzi rehabilitacja. Ale w końcu nie nap..., znaczy nie boli mnie aż tak bardzo zeby sie rehabilitować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sally , mi chodzilo tylko o to ze po cwiczeniach na tarczach bola Cie barki , co jest spowodowane slabymi miesniami oczywiscie wiem ze mozliwe jest uszkodzenie barku, przez innego "pomocnika" , wtedy taka masc jest zbawienna wrecz , ale rzadko ktora daje dlugi i dobry efekt ;/
Napisano Ponad rok temu
poszukam chyba tej Traumeel Heel bo co mi się w niej podoba to raz że jest oparta na naturalnych ziołach a dwa że ma działanie przeciwzapalne ale bez przeciwbólowego.
mam nadzieje że w aptece to dostanę.
a odnośnie tego olejku tajskiego, to gdzie go można kupić?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boli mnie bark już drugi miesiąc, co prawda coraz mniej ale trochę długo. Arcalen nie działa, smaruje tez przeciwzapalną ketopromem ale nie wiem czy to dobry pomysł.
czy możecie polecić jakąś maść?
Mi też nie pomógł ten preparat. Pomógł mi za to harpagon forte max. I to bardzo szybko. Nie wiem od czego bolało, ale chyba od długich godzin na rowerze, dużo trenuję i potem takie problemy się pojawiają - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
test step mastera (harvardzki ??? ) na awf
- Ponad rok temu
-
Trądzik.
- Ponad rok temu
-
Dobry ortopeda - 3miasto
- Ponad rok temu
-
krwiodawstwo a kondycja
- Ponad rok temu
-
Artreopatia stawu szczękowo żuchowowego??
- Ponad rok temu
-
Łydki - trening
- Ponad rok temu
-
problem z lydkami
- Ponad rok temu
-
kontuzja po balaszce
- Ponad rok temu
-
Lecznicza głodówka