Bloki- otrzebna mala pomoc ;]
Napisano Ponad rok temu
np- gechio are maki, godorro are maki, dusonal are maki- mam egzam w tym tygodniu i dowiedzialem sie, ze mam sporo do nauki, takze rzeczy ktorych jeszcze na oczy nie widzialem. Szukalem w paru miejscach po necie, ale jakos nie moge dorwac czystego obrazu jak to ma wygladac. Wrzucajcie porady, linki, rysunki z painta, cokolwiek xD
Nie wiem ile pasow przeskocze, ale z tego co widze, to niektore rzeczy sa wymagane na czarny pas, a ja mam zolty poki co xD
ps caly problem przez to, ze obecnie trenuje w Hiszpanii, nie znam hiszpanskiego, a z moim trenerem czasem sie ciezko dogadac po angielsku... poza tym treningi sa krotkie i nie ma czasu na wszystko. Dzieki za wszelka pomoc ;]
Napisano Ponad rok temu
wiem jak wyglada godorro, a z tym du sonalem to po prostu zle przeczytalem pismo trenera lol xD gechio to blok podwojny, robiony obiema rekami.
Dzieki za pomoc lol
Napisano Ponad rok temu
rys. 2. i 4. Sonnal momtong makki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
rys. 18. Area hechyo makki
rys. 10. Goduro batang son momtong an makki (ale słabo widać). Faktycznie prawa dłoń jest otwarta i wykonuje blok na wysokość momtong.
Napisano Ponad rok temu
Taeguk 4 rys. 2. i 4. Sonnal momtong makki
Taeguk 6 rys. 18. Area hechyo makki
Taeguk 7 rys. 10. Goduro batang son momtong an makki (ale słabo widać). Faktycznie prawa dłoń jest otwarta i wykonuje blok na wysokość momtong.
Polecam filmiki zamiast rysunków.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Technika wykonania poomse
- Ponad rok temu
-
Bandażowanie, owijanie stóp