Poranna pobudka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz też postawić budzik na drugim końcu pokoju, tak żebyś musiała wstać, przejść parę kroków i go wyłączyć.
Napisano Ponad rok temu
A co do budzika na drugim końcu pokoju, to pokój który wynajmuje ma 2,5 na 2,5 metra, więc gdziekolwiek położę to i tak jest blisko :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale prawie zawsze jest tak że budzik wyłączę lub przestawię i idę dalej spać ;] Chciałbym to zmienić, więc proszę o jakieś rady
Nie rób tego
Napisano Ponad rok temu
Wprawdzie terapia szokowa ale dopiero jak kupiłem Casio który budzi łagodniej to zacząłem się lenić przy wstawaniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Budzik czy komórke możesz położyć na jakiejś półce za jakimiś pierdołami jak bedziesz sięgał żeby go wyłączyć to je powywracasz i może sie dobudzisz
Napisano Ponad rok temu
ja jesli przez sen slysze dzwonek to go rozpoznaje i potrafie sie wybudzicJeżeli w komórce, to zmień alarm bo przyzwyczaja sie człowiek do jednego. Ja po pewnym czasie z tym samym dzwonkiem, nawet nie pamiętam jak go wyłączam jakoś przez sen.
Budzik czy komórke możesz położyć na jakiejś półce za jakimiś pierdołami jak bedziesz sięgał żeby go wyłączyć to je powywracasz i może sie dobudzisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlugosc snu potrzebna, zeby sie wyspac jest tez czesciowo warunkowana genetycznie, wiec jedni smigaja zywo do roboty po 5 godzinach snu, innych 9 jest malo. Ja nie mam problemow ze wstawaniem, ale dbam o to, zeby sie wysypiac w miare... jakbym zaczal sobie robic zaleglosci to po jakims czasie by bylo gorzej. Dobrze, ze teraz mam takie studia, ze w zasadzie nikt mi nie mowi kiedy mam wstawac
btw patent ze zmiana mlodii, czy piosenki w komorce jest bardzo dobry, tak mniej wiecej co miesiac zmieniam i nowa zawsze mnie lepiej budzi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nie garb się!
- Ponad rok temu
-
mdłości
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia wzmacniające barki
- Ponad rok temu
-
Bez czego żyć nie możecie a co omijacie szerokim łukiem :D
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia bez siłowni-w domu
- Ponad rok temu
-
problem z kręgosłupem
- Ponad rok temu
-
nadciągnięte ściegna, sposoby szybkiej regeneracji????
- Ponad rok temu
-
Maść przeciwbólowa i przeciwzapalna
- Ponad rok temu
-
problem ze stawami
- Ponad rok temu
-
Powrót do Formy...
- Ponad rok temu