mdłości
Napisano Ponad rok temu
ps nie jestem w ciąży
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Długo tak masz?
Napisano Ponad rok temu
Długo tak masz?
około 1,5 tygodnia najgorsze jest to ,że nie mogę nic przez to jeść i strasznie osłabiony chodze, byłem u lekarza przepisał mi badania ale dopiero w następnym tygodniu a to zaczyna mnie już dobijać
Napisano Ponad rok temu
Ja mam mdłości po herbacie na pusty żołądek.
P.S. z drugiej strony pewnie byś się już zorientował że to kwestia czegoś co jesz lub pijesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
valq---> jak bedziesz u lekarza zapytaj o zespol Gilberta, niech Cie skieruja moze na jakies badania pod tym katem, to badziewie moze byc przyczyna. Mam to wiem, czasami mnie dopadaja mdlosci rano, dlatego jem lekko, tylko jakies platki, powazniejsze zarcie dopiero potem, ok 12. Wieczorem juz na szczescie nie mam, ale u mnie jest to zwiazane z wysilkiem fizycznym i psychicznym... im bardziej dam sobie w kosc, tym ciezej mi na drugi dzien cos zjesc rano, ale jeszcze tego dokladnie nie sprawdzilem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
problem w tym rano nigdy nie jestem glodny i kiepsko sypiam a zielona herbata to moj substytut kawy tak wiec bywa zabawnie jak naprawde musze wczesnie wstac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ciekawostka - zespól Gilberta może być podsdtawą do zwolnienia z obowiązku służby wojskowej. Kategoria D i dziękujemy.
wlasnie stad wzialem swoje D, mimo ze trenuje nawet 6 razy w tygodniu
Z piciem gorzej, ostatnio prawie wcale nie moge pic, ale wysilek fizyczny mi przewaznie nie szkodzi. Mimo to wolalbym byc zdrowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia wzmacniające barki
- Ponad rok temu
-
Bez czego żyć nie możecie a co omijacie szerokim łukiem :D
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia bez siłowni-w domu
- Ponad rok temu
-
problem z kręgosłupem
- Ponad rok temu
-
nadciągnięte ściegna, sposoby szybkiej regeneracji????
- Ponad rok temu
-
Maść przeciwbólowa i przeciwzapalna
- Ponad rok temu
-
problem ze stawami
- Ponad rok temu
-
Powrót do Formy...
- Ponad rok temu
-
woda z kofeina