Pytanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troche dziwne pytania o osiagniecia w tych dziedzinach, to glownie od Ciebie zalezy i od Twoich umiejetnosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MT słabo stoi w Poznaniu, aż się roi od samozwańczych mistrzów. Jak już chcesz coś wybrać to boks. Chociaż nie przepadam za dziewczynami bokserkami, taekowndo bardziej pasuje do damy.
Właśnie do damy ;]. Ja od urodzenia jestem zafascynowana sztukami/sportami walki. Nie wyobrażam sobie bez nich żyć. A można wiedzieć gdzie jest najlepszy klub bokserski w Poznaniu?
Choy666
Oczywiście ze mam trenera. Te pytania były tym skierowane dlatego że w tkd co chwile się coś zmienia i chciałam być w 100% pewna. Pytałam mu się i odpowiedział tak jak tam było napisane (ma I dana) a pewien trener który ma V dana mówił zupełnie inaczej dlatego już wpadłam w błąd jak co ma być.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to czy będzie mi sie opłacało jeździć te 55 km i poświęcać wolny czas na muay thai czy boks. Czy lepiej po prostu zostać tylko przy taekwondo? Chciałabym żeby jednocześnie pomogło mi to w tkd i pozwoliło coś osiągnąć w tamtych dziedzinach.
A czy my wygladamy na wrozki?
Kazdy ma inne zdolnosci uczenia sie, jednemu beda sie obie sztuki mylic, inny sobie poradzi, niektorzy trenuja 3 rozne ma naraz, ja mam z dwiema problemy, jak na treningu aikido ktos do mnie uderza to ja z butem lece, na taekwondo chwytam za rece i nogi... wszystko zalezy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozna dzwonić po bliższe info o treningach
Napisano Ponad rok temu
to jest numer do trenera kicka/boksu z Poznania: 601 822 028
mozna dzwonić po bliższe info o treningach
Dzięki bardzo. A można wiedzieć chociaż gdzie ten trener ma klub? Posiada stronę internetowa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Technika wykonania poomse
- Ponad rok temu
-
Bandażowanie, owijanie stóp
- Ponad rok temu
-
stópki..
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań dotyczących układów (ITF)
- Ponad rok temu
-
regulamin sedziowania itf
- Ponad rok temu
-
Hapkido
- Ponad rok temu
-
Viking Cup 2008
- Ponad rok temu
-
komnata slaw Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Mistrzowstwa Śląska on-line
- Ponad rok temu
-
Zbliżające się mistrzostwa Europy TKD ITF we wrocławiu.
- Ponad rok temu