COPA POSNANIA 5 01.03.2008
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak juz pisalem zapowiada sie obiecujacy zawodnik, dobry debiut, ladnie walczy biorac pod uwage staz ponizej roku.dodam ze ten zawodnik wazy 55kg i byl o sporo lzejszy od swoich przeciwnikow ale mimo to zdobyl medal
Co do walki z filmiku to nasz zawodnik tez do ciezkich nie nalezy, ponizej 60 kg :wink:
Olafthenaturat: sprawdz najpierw co to za zawody i jakie sa przepisy zanim zaczniesz sie wypowiadac :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rosa masz walke finalowa :-)
Niestety nie ode mnie nikt nie nagrywał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kornik bardzo ladnie zawalczyl ;D nic nie zawalczyl i zajol 3 miejscie pelne smiechy!!! pierwsza walkower a jak w drugiej zobaczyl ze ma walczyc z bedorfem to mial pelne gacie juz ... i sobie zrezygnowal bo i tak mial 3 miejsce juz a pozniej taka osoba w kosiorze prowadzi;p
nie pomyslales nad tym, że może chodzi o szacunek dla bardziej doswiadczonego i utytulowanego kolegi z druzyny ? gdybym trafil na swojego kolege z klubu w finale czy polfinale tez moze bym oddal zywciestwo. Ostatnio w Gnieznie , o ile dobrze pamietam w finale OPEN spotkał sie Tomasz Michałowski (Berserkers Team) ze swoim trenerem Piotrem Bagińskim , Tomek oddał walke , czy ty bys walczyl ze swoim trenerem ? ja napewno bym postąpił jak on. Nie chodzi o to czy ktoś jest slaby czy lepszy, szacunek to wazna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym walczył :wink:nie pomyslales nad tym, że może chodzi o szacunek dla bardziej doswiadczonego i utytulowanego kolegi z druzyny ? gdybym trafil na swojego kolege z klubu w finale czy polfinale tez moze bym oddal zywciestwo...
Napisano Ponad rok temu
Ja bym walczył :wink:nie pomyslales nad tym, że może chodzi o szacunek dla bardziej doswiadczonego i utytulowanego kolegi z druzyny ? gdybym trafil na swojego kolege z klubu w finale czy polfinale tez moze bym oddal zywciestwo...
wkoncu demokracja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to ze nic nie zawalczyl i zdobyl 3 miejsce i potem np prowadzi w kosiorze....
A co Tobie do tego czy on prowadzi?? Zazdrośćisz??A może Cię wyprzedził?? A może napiszesz że jego bjj jest na słabym poziomie?? Ciekawe skąd tyle sukcesów na zawodach w Polsce i na międzynarodowej arenie???
(czy tak sie zachowuje purpura??)
Gdzie jest napisane jak powinna zachowywać się purpura??
A z Bedorfem powinien walczyc to jest purpura rozumiem jak by mial niebieski pas to ok ...
A czy Ty kiedy kolwiek walczyłeś z jakim kolwiek bronzem?? Chyba tak ale na majtach:) Pozdrawiam typowo Polskie podejscie czucia smrodu u innych a znieczulenia na swój... Wstyd
Napisano Ponad rok temu
• I miejsce na Mundial CBJJE 2007 - Sau Paulo
• I miejsce na Copa De Mundo 2007 - Teresopolis
• II miejsce na Copa De Mundo 2007 kat Open
• I miejsce na International Master&Senior Championchip 2007
Rio De Janeiro {niebieskie pasy}
• Zwycięzca plebiscytu - Sportowy Sukces Roku 2007 w kategorii "najlepszy zawodnik"
• III miejsce na Mistrzostwach Europy BJJ Lizbona 2008 - kat.100kg, purpurowe pasy (adult).
• II miejsce na Mistrzostwach Europy BJJ Lizbona 2008 - 5 National Teams Match, kat. powyżej 76 kg, purpurowe pasy.
• III miejsce w Rankingu Chwytaczy 2007 w serwisie KOSIOR - ranking ogólny ( bjj + sf ) bez podziału na kat. wagowe
• III miejsce na III Mistrzostwach Polski BJJ 2007 - elita
• I miejsce na Otwartych Mistrzostwach Skandynawii BJJ 2007 (purpurowe pasy)
• II miejsce na Universal Fight Cup BJJ 2007
• I miejsce na Universal Fight Cup Submission Fighting 2007
• II miejsce na III Otwartym Pucharze Polski BJJ
• Mistrz Polski w Submission Fighting 2007
• uczestnik ADCC Europen Trials 2007
• I miejsce na VII edycji Polskiej Ligi BJJ
• II miejsce na IV Copa Posnania kat elita
• Mistrz Europy BJJ Lizbona 2007 kat 100.5kg
• II miejsce na Mistrzostwach Europy BJJ Lizbona 2007 (open)
• II miejsce na ADCC Spain Open Trials 2006 Submission Fighting
• II miejsce na Dutch Open BJJ 2006 kat 97kg
• III miejsce na Dutch Open BJJ 2006 kat Open
• Mistrz Polski BJJ 2006 kat 97kg
• I miejsce na Otwartym Turnieju Submission Wrestling 2006
• I miejsce na VI Otwartych Mistrzostwach Niemiec BJJ kat + 91kg
• III miejsce na VI Otwartych Mistrzostwach Niemiec BJJ kat Open
• I miejsce na VI Otwartch Mistrzostwach Niemiec Submission Wrestling kat 97kg
• III miejsce na Mistrzostwach Polski BJJ GRACIE BARRA 2005
• I miejsce na Mistrzostwach Polski BJJ - Poznan 2005
mam coś jeszcze dodać ?
Napisano Ponad rok temu
ale fajnie się kłócicie z prowokatorem, nie przeszkadzajcie sobie
Napisano Ponad rok temu
nick "czerwone kimono" może być wybrany na zasadzie pejoratywnego skojarzenia z "żóltym kimonem" i w takim układzie nie powinny dziwić jego wypowiedzi 8)
ale fajnie się kłócicie z prowokatorem, nie przeszkadzajcie sobie
Dokładnie :-) ale się tu żółto zrobiło
Napisano Ponad rok temu
Olafthenaturat: sprawdz najpierw co to za zawody i jakie sa przepisy zanim zaczniesz sie wypowiadac Rolling Eyes
Fakt, zapomniałem, że tu były przepisy, mój błąd, przepraszam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DO SAINTBJJ .... chyba nie slyszales jak to kornik na kazdym kroku chce oszukac kazdege zeby poprostu miec jak najwiecej osiagniec na swoim kacie:) a z brazowym pasem to walyczylem nie raz:) a kornik taki super z niego zawodnik ze kiedys bialy pas ktory wazyl kolo 70 kg pojechal go ;] pozdrawiam;]
moderatorzy prośba do was dajcie temu Panu bana za choćby nawet te żółte kimono
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atalla na 3 miesiace we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Czy wiecie coś bliżej o grupach zawodników?
- Ponad rok temu
-
Cypr -Grecja
- Ponad rok temu
-
Catch Wrestling
- Ponad rok temu
-
Wybór Gi
- Ponad rok temu
-
Łódź - Berserker's Team - nowy nabór
- Ponad rok temu
-
Felipe Costa w Polsce
- Ponad rok temu
-
MUST SEE! ;)
- Ponad rok temu
-
Holland Gi Challenge 17 luty 2008
- Ponad rok temu
-
Skąd się wziął zwyczaj naszywek na kimonach?
- Ponad rok temu