Strona instruktora BAS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wynika z niego, że street boxing to MMA uwzględniające realia ulicy (np cios butelką w łeb co na pewno nie zdarzy się zawodnikowi na macie oraz ringu, możliwość użycia broni zarówno przez agresora jak i broniącego się, walka z kilkoma przeciwnikami, itp). Wynikające z tego różnice pomiędzy walką sportową a niesportową są dla mnie oczywiste. Jak również to, że w ciągu ostatnich kilkunastu lat systemy combatowe w zakresie technik walki wręcz dosłownie wszystko zawdzięczają brazylijskiemu jiu jitsu i MMA. Bez przełomu z 1993 roku Panowie Bielan i Bryl nadal odpieraliby cios siekierą za pomocą wysokiego bocznego kopnięcia, rozbrajaliby faceta ze śrutówką kopnięciem okrężnym w lufę tejże, dźgali enpla w oczy palcami wskazującym i fakiującym ułożonymi w literę "V" - jak robili to na początku lat 90-tych jako prekursorzy kombatów w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
chyba nie za bardzo szanowni panowie wiecie o co chodzi w bas i street-boxingu,ale to juz inny temat.skutecznosc tych systemow wielokrotnie sprawdziła sie w realnych warunkach i to jest najwazniejsze.fajnie by bylo zamknac ten temat i tyle...
Tych, którzy chcieli się czegoś dowiedzieć i zadawali tobie pytania spotkało głuche milczenie...
I to jest właśnie poziom dyskusji o BAS, sreet boxingu itp...
I nie żartujmy z tym wyzwaniem Bielana. Kolega za niego napisał...
(w piaskownicy jesteśmy?)
Napisano Ponad rok temu
:wink: jezeli ktos to rozumie jest ok!
8) kiedys doktor A.Bryl powiedzial,ze nie wazne co sie trenuje,a wazna menalnosc i determinacja osoby walczacej!
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawie kazdy ma tesknote za dzieciecymi bohaterami, ktorzy sila woli przesuwaja gory i pokonuja smoki - mnie to forum dostarcza takich basni:)
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Ja sie tylko bawie. Mam nadzieje, ze Ty tez:)
Prawie kazdy ma tesknote za dzieciecymi bohaterami, ktorzy sila woli przesuwaja gory i pokonuja smoki - mnie to forum dostarcza takich basni:)
Pozdrawiam
K_P
No nie! Puchatek!ja Cię bardzo proszę - jeśli już się nachlejesz to nie siadaj do kompa!
Napisano Ponad rok temu
Pzodrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam serdecznie Kubusiu:)
Napisano Ponad rok temu
I to jest właśnie poziom dyskusji o BAS
BAS?
jaki BAS?
BAS RUTEN?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak to mówi - "Psy szczekają, karawana jedzie dalej"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na stronie jest artykuł gdzie Andrzej Bryl pokonuje 2 ciemnoskurych "wojowników" pod rząd także bas musi być skuteczny :-)http://www.euseca.com/en/?pcode=0
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ubiór do krav magi
- Ponad rok temu
-
Krav maga w kaliszu!!
- Ponad rok temu
-
egzamin
- Ponad rok temu