Shido-Liga Łódź VI Edycja
Napisano Ponad rok temu
Planowane formuły:
submission grappling z podziałem na kategorie wagowe
thai- boxing z podziałem na kat. wagowe, wiek(juniorzy i seniorzy) oraz klasy sportowe
thriathlon SHIDOKAN(bare-knuckle 1r., thai- boxing 1r. i shido- mma 1r.; u juniorów zamiast shido-mma jest grappling) z podziałem na kat. wagowe i wiek
Shido- MMA z podziałem na kat. wagowe i klasę zawodników.
Plan turnieju:
Przyjazd ekip 8.00-9.00
badania i zapisy 9.00-10.00
Rozpoczęcie zawodów godz. 10.00
Planowane zakończenie ok. godz.16.
Każdy zawodnik zobowiązany jest posiadać aktualne badania sportowe.
Wpisowe na zawody: 20PLN. Osoby nie zrzeszone w PFS płacą roczną opłatę licencyjną w wysokości 20PLN, opłata ta jest honorowana na wszelkich imprezach organizowanych przez Polską Federację Shidokan w 2008 roku.
Dla dodatkowej informacji dodam, że w tym roku w Łodzi planujemy jeszcze 3 Edycje Shido-Ligi, w maju, w pażdzierniku i w grudniu. Pozdrawiam, OSU!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ochraniacze trzeba miec we własnym zakresie? I jakie ochraniacze są wymagane w poszczególnych formułach?
Napisano Ponad rok temu
nic nie mówie pisze o twoim karate krakowskim
MTklub mówisz o swoim iko-1 ?
Ochraniacze trzeba miec we własnym zakresie? I jakie ochraniacze są wymagane w poszczególnych formułach?
Napisano Ponad rok temu
troche dystansu i tolerancji nie zaszkodzi prawda :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze jeden offtop dotyczacy polityki w polskim karate, aluzji to ostatniego turnieju Oyama czy innych i polecą warny zgodnie z podwieszonym tematem
kurde sory Panowie ale nie mam ochoty sie użerać...
MTklub bluzgać na turniej w Andrychowie możesz u siebie w notesie bo poki co polowa tematów zarażona jest Twoimi aluzjami...
dlatego kulturalnie proponuję powrót do normalnej zdrowej dyskusji na temat
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Itosu moim zdaniem ,juz to kiedys pisalem to zwykla cenzura.
Temat:
Shido-Liga Łódź VI Edycja
Regulamin:
15. Zakaz zamieszczania odpowiedzi nie związanych z danym tematem (tzw. offtopic). Zakaz ten nie dotyczy knajpy i Poligonu Doświadczalnego.
Wypowiedź MTklub (jedna z wielu odbiegających od tematu):
nic nie mówie pisze o twoim karate krakowskim
To tyle suchych faktów. Poza tym zwróć uwagę że nie usunąłem ani jednej wypowiedzi mimo, że temat ten po raz kolejny przekształca się w dyskusje pt. "dlaczego do Andrychowa nie zaproszono wszystkich". Chyba że jestem przewrażliwiony.
Po prostu na temat Panowie a jeśli chcecie wypowiedzieć sie w innym temacie niż powyższy istnieje możliwość założenia własnego tematu. Cenzury na budo nie ma.
Resztę postów proszę na temat bo inaczej zamknę. Uwagi co do moderki do mnie na priv.
Dziękuję.
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
I Otwarte Mistrzostwa Polski Tang Soo Do
- Ponad rok temu
-
Shorin
- Ponad rok temu