Koleś z sherdoga pociety przez meksyków
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. ciekawe czy te sznyty zostawi czy zadziara...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem ludzi, którym imponują blizny na własnym ciele. Znałem kolesia, który chciał mieć kalafiory, żeby "szpanować". Jakiś sadomasochizm? No nie rozumiem :wink: .a co do 2 pytania..pewnie zostawi wiekszy lans ; )
Napisano Ponad rok temu
mav-no tak byleby nie rozpamietywal tego do konca zycia wszystkim na okolo jaki z niego mocarz zevt zaistniec..no nie wiem jak siostra brit po wywiadzie na temat jej pierwszego orgazmu...o to mi chodiz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kalafiory sa zajebisteZnałem kolesia, który chciał mieć kalafiory, żeby "szpanować". Jakiś sadomasochizm? No nie rozumiem :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Ilu było tych Mexykanów?
Napisano Ponad rok temu
A chlopak uciekl kostusze sprzed nomen omen - kosy. Mial szczescie. Limit jednak zdaje sie wyczerpany. U Pana Boga.
K_P
Napisano Ponad rok temu
W sumie to tez pare dni temu u siebie w bloku dostalem kose od jakiegos drechola.Z tego co mowil lekarz , to niewiele brakowalo .... Kochana Nowa Huta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to może kiedyś teraz większość patrzy na grubość portfela :wink:KB- wlasnie wydaje mi sie ze sa takie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawaim
K_P
Napisano Ponad rok temu
Zwieracz a Tobie sie wydaje, ze kobiety podziwiaja mezczyzn dlatego, ze sa twardzi? Moze jeszcze podoba im sie jak widza jacy sa napakowani?
Dokładnie tak myślę ... i co najlepsze wiem , że mam rację .
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
A co do blizn, to ja mam spora po operacji i u kobiet wzbudza jednak zainteresowanie, nie i wiem czemu. Ale cos w tym widac jest, skoro slysze, ze mam fajna blizne
I mowie kobietom, doroslym i z wyksztalceniem, a nie maloletnim blacharom One chyba uwazaja, ze blizny po czesci swiadcza o tym, ze facet ma jakas tam "interesujaca" przeszlosc i doswiadczenia, a nie jest wychuchanym lalusiem co sie boi wsiasc na rower, zeby sie nie przewrocic.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić?
- Ponad rok temu
-
Szukam Filmiku z (prawdopdobnie) ESDS
- Ponad rok temu
-
co Proponujecie???
- Ponad rok temu
-
akcja z gornoslaskiej w wawie
- Ponad rok temu
-
Pomuszcie!!!